Torna el programa de benestar i salut “Benaguasil Cuida’t”

Post també disponible en: Castellano

La programació per a la gent gran contempla activitats per a millorar la memòria, gimnàstica de manteniment, passejos saludables, ball en línia i cursos de formació.

Benaguasil Cuida’t pretén millorar la qualitat de vida de les persones majors a través d’activitats esportives, formatives i saludables.

L’Ajuntament de Benaguasil, a través de la regidoria de Benestar Social, posarà en marxa una nova edició del programa municipal d’activitats saludables “Benaguasil Cuida’t”. El programa donarà inici el pròxim 4 d’octubre i està dirigit a les persones majors de 50 anys.
L’oferta formativa i lúdica inclou el taller “Activa la teua ment”, que s’imparteix dos dies a la setmana per a ajudar les persones majors a exercitar la seua ment a través de jocs, dinàmiques i altres activitats que els ajuden a estimular el seu cervell, i a previndre l’envelliment cerebral.
El programa municipal també inclou gimnàstica de manteniment els dimarts i dijous de 10h a 12h en el Poliesportiu, així com activitats d’oci i saludables que es realitzen els divendres de 10h a 12h entre les quals es troben passejos saludables i ball en línia.
A més, s’incorpora una programació formativa de 9 mesos que acostarà les noves tecnologies a les persones, idiomes, història local i conferències en matèria de salut. Les accions formatives es realitzaran tots els dilluns, de 10h a 12h a l’aula d’informàtica de la Biblioteca.
Per al regidor de l’àrea Carlos Bosch, “des de l’Ajuntament continuem apostant per aquest programa que persegueix promoure hàbits de vida saludables a través de la pràctica d’activitats esportives, lúdiques i formatives per a afrontar amb una millor salut l’envelliment i millorar la qualitat de vida de les persones majors de 50 anys”. 
El regidor ha afegit que “d’aquesta manera continuem treballant per a tirar avant projectes i activitats que milloren la qualitat de vida dels nostres majors, dotant-los d’eines perquè disposen d’una major autonomia i benestar”.
Les persones interessades poden inscriure’s gratuïtament a través de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’ajuntament a les diferents activitats oferides.
El pròxim 28 de setembre està prevista la presentació pública d’aquesta iniciativa amb un acte presencial en el consistori que serà retransmés en directe a través del CanalYoutube municipal.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*