La Pobla de Vallbona inicia els tràmits per a condecorar als agents que van detindre a membres d’una banda internacional el passat cap de setmana

Post també disponible en: Castellano

L’anunci ha tingut lloc durant la recepció oficial del consistori poblà als quatre agents que van actuar la nit del dissabte

Abel Martí: “Estes actuacions ens donen la tranquil·litat de saber que tenim professionals a l’altura”

La Pobla de Vallbona ha rebut de manera oficial als quatre agents de la Policia Local que van actuar durant la vesprada del dissabte passat per a aconseguir la detenció d’un delinqüent mentre intentava robar en un domicili, el qual presumptament formaria part d’una banda organitzada. Durant la recepció s’ha anunciat de manera oficial que han començat els tràmits perquè els quatre agents siguen condecorats.

A la recepció, que ha tingut lloc en el saló de plens de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, ha acudit la corporació municipal, així com funcionaris i representants de la ciutadania, en un clar missatge d’agraïment a la labor de la Policia Local.

“L’actuació de la Policia Local dissabte passat, representada pels quatre agents que hui reben este merescut reconeixement, és una mostra del gran esforç i treball que a diari realitzen els cossos de seguretat a la Pobla de Vallbona”, ha afirmat Abel Martí, alcalde de la Pobla de Vallbona. Martí ha indicat que “estes actuacions ens donen la tranquil·litat de saber que tenim professionals a l’altura”, assenyalant que els agents “van tindre una actuació decidida i sé que hauria actuat igual qualsevol de vosaltres, perquè la vostra implicació està fora de dubte, i la Pobla sap que sempre esteu ací”.

Martí, acompanyat del Cap de la Policia Local de la Pobla de Vallbona, ha afirmat davant la plantilla del cos que ha assistit a l’acte que “la Guàrdia Civil va demanar que es reconeguera la gran labor durant l’actuació del passat dissabte, la qual ha servit per a obrir la investigació per la via judicial oportuna”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*