La Pobla de Vallbona no celebrarà falles en 2021

Post també disponible en: Castellano

Junta Local Fallera vota no celebrar la setmana gran enguany i començar a preparar els actes de 2022

La Pobla de Vallbona no acollirà la setmana fallera en setembre tal com havia autoritzat la Conselleria de Sanitat. La reunió de Junta Local Fallera celebrada de manera extraordinària ha aprovat no organitzar la setmana gran en eguany i començar a treballar per les falles de 2022.

L’acord entre les comissions comporta a més que les Falleres Majors així com les Corts d’Honor de Junta Local Fallera i les representants de les set comissions de la Pobla continuaran en el seu càrrec fins a 2022. Esta decisió coincidix amb la que JLF va aprovar l’any passat per a mantindre en el seu càrrec als representants de les festes anul·lades.

Tot i suspendre la setmana gran de les falles, les comissions de la Pobla de Vallbona han acordat que intentaran organitzar actes adaptats a la nova situació durant este període de temps per donar suport als sectors propis de la festa.

El regidor de Falles, Jaime Ruix, ha assenyalat que tot i que no era una decisió fàcil per trobar-se en una situació nova, «les falles de la Pobla han estat un exemple d’unitat i ara començarem a treballar per a les falles de 2022 siguen inoblidables per a tots».

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*