La Pobla de Vallbona prepara la modificació de l’ordenança de Mobilitat

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de la Pobla  de Vallbona obri el procés de participació ciutadana per a presentar propostes a la modificació de l’ordenança de mobilitat. Fins el 28 de gener es podran presentar les propostes a través del web de participació ciutadana de com volen que siga la mobilitat del municipi en els pròxims anys.

L’actual ordenança de mobilitat del municipi es va aprovar l’any 2003 i queden fora les noves maneres de mobilitat personal. Amb esta iniciativa, la Pobla regularà entre d’altres el patinet elèctric que cada vegada és més utilitzat en el municipi i que en l’actualitat no està contemplat. També es busca adaptar l’actual ordenança a la legislació vigent en matèria de seguretat vial.

L’Ajuntament recollirà les propostes ciutadanes que es presenten a traves del portal ciutadà i elaborarà una nova ordenança que permeta donar resposta a unes necessitats que no existien quan s’elaborà la que està en vigor. 

El regidor de Mobilitat, Jaime Ruix, ha destacat que es tracta de “posar al dia una ordenança que permetrà donar seguretat als usuaris de vehicles de mobilitat personal i adaptar un reglament que ja té 17 anys i que no contempla gran part de les necessitats actuals de mobilitat”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*