La Policia Local de Benaguasil desarticula una xarxa de compra de garrofes robades

Post també disponible en: Castellano

En l’actuació policial que a aquestes hores segueix en curs, s’ha precintat un magatzem que comprava material robat i confiscat un camió carregat amb productes robats i un cotxe ple de sacs de garrofes

L’Ajuntament de Benaguasil continua immers en la seua campanya per a dur a terme controls i vigilància de zones rurals ja siga a través de drons o mitjançant controls policials que permeten detectar possibles robatoris en el municipi.
Hui, a més, gràcies a la ràpida actuació del regidor de seguretat Rubén Araque qui aquest matí en realitzar una visita rutinària a les instal·lacions esportives detectava un vehicle sospitós, va decidir seguir-lo mentre es comunicava amb la patrulla de la Policia Local de Benaguasil.
Passat uns minuts, el vehicle es detenia en un magatzem en el límit del terme municipal entre Benaguasil i Benissanó on l’esperava un camió de gran tona.
Al poc temps es personava en el magatzem la Policia Local de Benaguasil qui després de realitzar les primeres comprovacions va poder determinar que es tractava de productes robats quantificant el material interceptat en uns 3.000 kg per valor de mercat superior als 60.000 € donant avís a la Guàrdia Civil qui a aquestes hores segueix amb la investigació en curs i amb la realització de diverses perquisicions en baixos de la localitat per a interceptar més productes que hagen pogut ser sostrets dels camps. 
L’alcalde Ximo Segarra ha destacat la impecable actuació de la Policia Local però també, “del nostre regidor de seguretat Rubén Araque sense el qual aquesta important actuació policial no haguera sigut possible. La lluita contra els robatoris en el camp és una cosa que no resulta fàcil per a les administracions locals, però des de l’Ajuntament de Benaguasil fem tot quant és a les nostres mans dins del nostre àmbit competencial per a actuar amb contundència enfront dels lladres”.
Cal recordar que aquesta mateixa setmana es produïa una altra intervenció policial en diversos municipis de la comarca que ha permés confiscar productes robats per valor de 54.000€ i detindre a 7 persones.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*