Marín: “El Consell destinarà 50.000 euros per a l’estudi de viabilitat per a la prolongació del metro a Riba-roja de Túria”

Blanca Marín junto a la diputada socialista Rosa Peris y el alcalde de Riba-Roja, Robert Raga.
Blanca Marín junto a la diputada socialista Rosa Peris y el alcalde de Riba-Roja, Robert Raga.

Post també disponible en: Castellano

Blanca Marín junto a la diputada socialista Rosa Peris y el alcalde de Riba-Roja, Robert Raga.
Blanca Marín costat de la diputada socialista Rosa Peris i l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga.

La secretària autonòmica d’Economia de la Generalitat Valenciana, Blanca Marín, ha participat aquest divendres en un acte al costat de la diputada socialista a les Corts i secretària d’Igualtat del PSPV-PSOE, Rosa Peris, i l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga , per explicar els pressupostos de la Generalitat 2019 i fer balanç dels tres anys i mig de govern a la Comunitat. Marín, durant la seva intervenció, ha destacat “el compromís del Consell de Ximo Puig amb les infraestructures de Riba-roja del Túria” i ha informat que “es destinaran 50.000 euros per a l’estudi de viabilitat per a la prolongació del metro al municipi” .

Així mateix, la secretària autonòmica d’Economia ha indicat que “amb els Pressupostos de la Generalitat per 2019 s’invertiran 1.070.000 euros a la millora i equipament del Centre d’Arxiu i Logística de la Generalitat Valenciana a Riba-roja de Túria” ia més, “permetran que es realitzin actuacions de millora del parc públic d’habitatge en el municipi”. La dirigent socialista ha incidit que els comptes del Consell per a 2019 “defensen el dret universal a un habitatge digne, i adequada”. Amb aquests pressupostos, “convertim l’habitatge a nucli dur de l’Estat de Benestar a la Comunitat Valenciana”, ha manifestat.

Marín durant la seva intervenció, també ha mostrat la seva satisfacció per les dades d’ocupació a la localitat i ha destacat que “l’atur ha disminuït en 590 persones a Riba-Roja del Túria durant aquesta legislatura”, el que suposa “un descens de la desocupació a el municipi d’un 28,39%. Per a la secretària autonòmica d’Economia són unes xifres que mostren que “l’estabilitat i la confiança generada pel Consell de Ximo Puig porta bo resultats”.

“Ens trobem en un moment d’estabilitat a la Comunitat que ha propiciat que moltes empreses decideixin invertir aquí i fomentar la contractació”, ha explicat Blanca Marín qui ha remarcat “la importància de l’ocupació perquè cada persona pugui elaborar el seu propi projecte vital”. “Aquest escenari d’estabilitat s’ha generat gràcies a l’honradesa i al diàleg social del Consell de Ximo Puig amb tots els actors socials”, ha incidit Marín. A més, la dirigent socialista ha recordat que “durant aquests tres anys de govern, s’han establert les bases d’una Comunitat innovadora i competitiva”.

Per la seva banda la diputada socialista a les Corts, Rosa Peris, ha indicat que “la Generalitat Valenciana invertirà el 2019 a la comarca del Camp de Túria més de 7,6 milions d’euros en polítiques socials”. “Aquesta xifra suposa que cada dia es destinin més de 25.000 euros a la comarca a polítiques de sanitat, educació, igualtat, ocupació, habitatge i polítiques inclusives”, ha explicat.

La també secretària d’Igualtat del PSPV-PSOE ha destacat la inversió del Consell en 2019 de més de 1.110.000 euros a Riba-roja de Túria per igualtat i polítiques inclusives “. Per Peris, els Pressupostos de la Generalitat per 2019 “consoliden els drets socials dels valencians i valencianes perquè cap persona sigui exclosa per raons de sexe, edat, procedència o renda”, ha conclòs.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*