El PP de Nàquera denuncia que l’Ajuntament de UPdN té paralitzat el municipi

Post també disponible en: Castellano

La portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Nàquera, Belén Ibáñez, ha denunciat el «passotisme de l’equip de govern» pel que fa a l’execució d’inversions en el municipi i l’aprovació dels comptes i pressupostos per al 2019.

«Any rere any, hem vist com les inversions brillen per la seva absència», ha declarat. I és que, segons l’últim pressupost, hi ha destinats més d’un milió i mig d’euros per a tot tipus d’actuacions per millorar el poble, «una cosa que queda molt bonic sobre el paper, però no arriba a cap port a l’hora de la veritat », segons la popular.

Davant les exigències dels veïns per aplicar millores «necessàries per Náquera», l’Ajuntament governat per Unió Popular d’Náquera «fa oïdes sordes» i manté el 86% del Pressupost en inversions paralitzat i allunyat de les necessitats reals dels habitants del municipi.

L’alcalde «treu pit en xarxes socials» d’haver posat en marxa una millora d’enllumenat públic que, en realitat, lluny de tractar-se d’una inversió de l’Ajuntament, és una subvenció de la Diputació de València que obliga el consistori a dur a terme. Una «fanfarroneria» que se suma al reasfaltat del carrer principal del municipi, també possible gràcies a una altra subvenció de Diputació.

En aquest sentit, Belén Ibáñez assenyala que estem a mitjans de gener i els comptes «ni estan ni se’ls espera». Per a la portaveu popular, «és increïble que siguin quatre o cinc regidors i no sàpiguen posar-se d’acord». Així, reclama que l’equip de govern compti amb la resta de grups polítics per «treure a Nàquera de l’immobilisme» i de la manca d’inversions reclamades pels propis ciutadans.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*