La Policia Local d’Utiel identifica a 10 persones que celebraven una festa d’aniversari il·legal

Post també disponible en: Castellano

Els participants van infringir la normativa COVID i s’enfronten a sancions que oscil·len de 601 € a 30.000 €

Agents de el Cos de la Policia Local d’Utiel, en col·laboració i coordinació amb agents de el lloc de la Guàrdia Civil d’Utiel, han procedit a la identificació dels participants en una festa d’aniversari il·legal per incompliment de la normativa COVID.

Els fets van tenir lloc en una edificació situada en el llogaret de Les Cases d’Utiel, on es va celebrar la festa d’aniversari d’un dels participants, el passat dissabte 23 de gener de 2021.

La publicació en una xarxa social de vídeos i fotos de la festa, on s’observava l’incompliment de les normes higiènic sanitàries dictades per les autoritats competents per lluitar contra la pandèmia del Covid-19 (reunió de més de 6 persones sense usar mascareta ni guardar la distància de seguretat) va donar lloc al fet que s’iniciés una investigació per part dels cossos policials, que finalment ha conclòs amb la identificació i proposta per sanció dels assistents.

Els 10 identificats són majors d’edat de diverses poblacions de la comarca i s’enfronten a denúncies entre 601 i 30.000 €.


La Policia Local i l’Ajuntament d’Utiel fan una crida a la responsabilitat per evitar que tornin a produir-se fets com aquest que infringixen l’actual normativa COVID i suposen un greu risc per a la salut de la ciutadania.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*