La popular Silvia López governarà Godelleta gràcies al pacte amb Ciutadans i la Plataforma d’Urbanitzacions

La popular Silvia López.
La popular Silvia López.

Post també disponible en: Castellano

La popular Silvia López.
La popular Silvia López.

El Partit Popular podrà governar Godelleta amb comoditat gràcies al pacte de govern que a data de hui ultimen amb Ciutadans i amb la Plataforma d’Urbanitzacions de Godelleta (PUG), el que farà que la candidata de la llista més votada, la popular Silvia López, es convertisca en l’alcaldessa.

Segons ha pogut saber tucomarca.com, Partit Popular, Ciutadans i la PUG tanquen aquest dimecres els serrells del pacte de legislatura que han assolit i que a més tenen previst escenificar aquest dijous amb la signatura de l’acord en públic.

Ja que l’Assemblea de la PUG ha ratificat “pràcticament per unanimitat, ja que només hi va haver una abstenció, l’acord amb PP i Ciutadans, descartant així la proposta que se’ns va fer a última hora de dimarts per part del PSOE i d’EU”, com han confirmat fonts de la Plataforma d’Urbanitzacions.

En els comicis del 26 de maig, el Partit Popular va obtenir quatre regidors; Ciutadans un i la Plataforma d’Urbanitzacions un altre, de manera que la suma d’ells donarà la majoria absoluta al plenari a les tres formacions (sis regidors).

D’aquesta manera, ni Partit Socialista (amb tres regidors en aquests últims comicis) ni Esquerra Unida (amb dos) podran reeditar el pacte de govern que el 2015 els va permetre arrabassar el govern al Partit Popular. Com es recordarà, en les municipals de fa quatre anys Esquerra Unida i la Plataforma d’Urbanitzacions van concórrer en coalició a les eleccions (totes dues formacions van obtenir tres regidors); mentre que en aquests passats comicis la PUG ho ha fet en solitari i ha aconseguit un regidor.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*