La Presentació dona inici a les festes patronals de Benaguasil

Post també disponible en: Castellano

Centenars de veïns van omplir la Plaça per a veure en directe com Ahinara Vila i Jorge Rastrero van ser presentats com màxims representants de les festes.

Benaguasil ha iniciat les festes patronals amb la presentació de la Reina de les Festes, la jove Ahinara Vila Bochons, i la seua Cort d’Honor, així com del Clavari Major de Sant Lluís Gonzaga, Jorge Rastrero Tortajada i els festers.
L’acte va començar a l’Ajuntament, on la corporació municipal va rebre a les joves per a celebrar el ple en el qual es va oficialitzar el nomenament de les festeres i els lluïsos. Una vegada realitzat l’acte protocol·lari, la comitiva es va dirigir a la plaça per a celebrar l’emotiu acte de la presentació. Allí, i abrigallats per familiars i amics, així com representants d’associacions, falles, clavaries i les autoritats municipals, van pujar a l’escenari la Reina de 2022, Claudia Collado Peris i el Lluis Major Miguel Ángel Civera. 

Després dels parlaments de tots dos per a acomiadar-se del càrrec va arribar el moment més esperat de la nit, la imposició de la corona que distingeix a Ahinara com a màxima representant de les festes de Benaguasil.

Després d’això la nova reina va imposar la caramba a les joves que l’acompanyaran durant tot el seu regnat, finalitzant l’acte els discursos de la mantenidora de l’acte, la periodista Noelia Chisbert i de l’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra.
La presentació dona inici a un extens programa festiu en el qual la Regidoria ha previst diferents actes i activitats per a tots els públics. Activitats musicals i culturals a més de les pròpiament religioses podran gaudir-se fins al dia 24 de setembre que culminaran els actes en honor a la Patrona la Verge de Montiel.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*