La ràdio i televisió de Bunyol arranca la programació de tardor amb nous programes

Post també disponible en: Castellano

Des d’este dijous 1 d’octubre Ràdio Buñol TV oferix programació matí i vesprada amb nous programes, nous col·laboradors i ampliant programes diferents i atractius en la seua Televisió per Streaming

Manuel Sierra, regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Bunyol, informa el començament de la nova programació de Ràdio Bunyol TV aquest dijous 1 d’octubre i que estarà amb tots els radiooients de forma contínua fins al 30 de juny de l’any vinent. “Matí i tarda amb grans novetats, i amb molta il·lusió resum aquesta nova programació que estem preparant i que segur agradarà encara més als veïns i veïnes de Bunyol i comarca. Continua la millor informació, els millors programes i tot això amb col·laboradors nous, implicats i amb la mateixa il·lusió dels que any rere any segueixen amb nosaltres “.

Ràdio Bunyol TV continua renovant-se amb la millor programació, amb els millors col·laboradors i tot això amb grans professionals. El proper dijous 1 d’octubre arrenca la programació de Tardor-hivern 2020-2021 i ho fa amb novetats que encara agradaran més a l’ampli nombre d’oients que tenen des de totes les plataformes possibles. A la ràdio s’ecuentra en la freqüència modulada de la 107.9, a internet a la web radiotv.buñol.es, a youtube, i en les xarxes socials Twitter i Facebook també es pot veure i escoltar tots els programes un cop finalitzats.

Entre les novetats amb què compta l’àmplia programació diària de Ràdio Bunyol TV figuren: Connexió Mestalla, La d’el Manat de Roses, Yesterday, Addictes a l’Remember, Converses amb dones i Multi-Vers. Recordem que a partir d’l’1 d’octubre la programació és constant des de les 9h fins a les 21h, encara que la resta d’hores compten amb un extens assortiment de Temàtics per a totes les edats, gustos i tendències musicals que amplifiquen la cobertura radiofònica les 24 hores del dia els 365 dies de l’any.

Connexió Mestalla, dirigit per José Larrazabal, tracta de debatre a manera tertúlia l’actual situació de l’València CF, sent crítics amb la seva gestió econòmica i esportiva. Diversos contertulians debatran en directe els dijous de 20 a 21h.

La d’el Manat de Roses, presentat per Mila Tamarit, farà un recorregut per les millors sarsueles. Podrà escoltar-se els dilluns de 20 a 21. També aquesta col·laboradora dirigeix ​​el programa Yesterday, en què l’oient trasllada un record associat a una cançó, creant-se la banda sonora de la teva vida. Aquest programa estarà en antena els dimarts de 16 a 17h.

Addictes a l’Remember, dirigit pel conegut Dj Luis Alonso. Compta amb àmplia trajectòria en nombroses ràdios de tota la Comunitat Valenciana, portarà una selecció exclusiva de el millor remember. Serà els dilluns de 19 a 20h.

I finalment, Multi-Vers, presentat i dirigit per persones amb diversitat funcional i enfocat a tots, perquè tots tenen cabuda. Sensibilitat, problemes, adaptabilitat … tot podrà escoltar els divendres de 19 a 20h.

A més d’aquests programes nous, Ràdio Bunyol TV seguirà comptant amb els seus programes de sempre, amb els seus col·laboradors que viuen, estimen i manifesten el seu gust per passar un moment divertit en els estudis bunyolenses, uns estudis privilegiats que compten amb les millors instal·lacions i amb un ambiciós equip de treballadors que busca que tots gaudixen escoltant la seua ràdio.

A això s’afegeix la Televisió per Streaming. Des de fa ja alguns mesos estan augmentant la seua graella amb programes nous que estan tenint molt bona acollida entre els veïns del municipi i de la comarca. Al web tv.buñol.es poden veure tots els programes que s’han fet i que setmanalment van pujant tant al web com a les xarxes socials. Destaca Les nostres Gent, Notícies televisades i entrevistes a líders polítics o entitats socials representatives del municipi o de la comarca.

El programa Les nostres Gent humanitza personatges destacats professional i personalment de Bunyol i comarca i que compten amb carisma i representativitat en el teixit associatiu del municipi. Continuaran oferint més programes cada 15 dies per donar a conèixer la part més humana i personal de cada un dels entrevistats.

Més programes, més immediatesa, més veracitat, més col·laboradors … tot això resumix la nova programació de Ràdio Bunyol TV que comença aquest dijous 1 d’octubre.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*