La ràdio municipal de Bunyol inaugura un nou programa, “Els nostres Barris”, dedicat en la seua primera edició al Sant Rafael

Post també disponible en: Castellano

El programa del Barri Sant Rafael de Bunyol recorre tota la història d’aquesta gran barriada de la localitat: els seus començaments i l’actualitat a debat.

En aquest programa, que ja poden veure íntegre en el canal de Youtube de Ràdio Bunyol TV, en les xarxes socials Facebook i Twitter d’aquesta emissora municipal i en el canal de difusió de Whatsapp, s’analitza tota l’evolució d’un dels barris més emblemàtics del municipi.

Sota la mirada de l’anterior president de l’Associació de Veïns del Barri Sant Rafael, Juan Sarrión, i el seu actual president, Paco Soto, recorden com van ser els començaments d’aquest barri, de la seua associació i de l’actualitat d’una zona que actualment és el lloc idoni per a viure entre parelles joves del municipi. Programa debat presentat per la periodista de l’emissora municipal, Pilar Criado.

Al llarg del programa es debat sobre els començaments d’aquest barri, que en principi va ser construït per a albergar als treballadors de Valenciana de Ciments. Ara, després de molts anys, constitueix una barriada pròxima a serveis bàsics com a ambulatori, col·legi, IES, farmàcia, tallers, empreses, supermercats i comerços. Gaudeix de tranquil·litat i amb un excel·lent parc infantil on acudeixen xiquets i joves de tot el municipi.

Soto i Sarrión van reclamar la implicació i participació dels veïns en aquesta associació, “perquè només així es pot organitzar festejos i actes per al gaudi del barri i de tot el poble. També exigim que tots fem un correcte ús de les seues instal·lacions perquè el parc i arbratge han patit actes vandàlics que han de ser reposats per l’Ajuntament”, van destacar tant el president actual com l’anterior.

Manuel Sierra, regidor de Mitjans de comunicació de l’Ajuntament de Bunyol, recorda que l’enregistrament d’aquest programa procedeix d’una idea llançada en el Consell de Radiodifusió de febrer. Després de la recopilació de fotografies, i organització per a la presència del seu anterior i actual president, es va gravar en els estudis de televisió. Ara ha sigut editat i compta amb una extensa reproducció de fotografies prèvies i posteriors al debat. “Ràdio Bunyol TV continua millorant, escoltant les demandes dels ciutadans i oferint part de la història del nostre poble, només així afrontarem amb il·lusió el futur i intentarem millorar en tot allò que ens importa”, va confirmar Sierra.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*