La ràdio municipal de Bunyol recuperarà gradualment als seus col·laboradors a partir de la fase 2 de la desescalada

Post també disponible en: Castellano

La programació continuarà sent matinal i els programes dels col·laboradors hauran de tenir una periodicitat més gran i amb una durada més reduïda

“La presència de la COVID-19 ha trastocat totes les nostres rutines. Ràdio Bunyol TV no podia ser menys i l’audiència dels nostres mitjans ha vist com la programació habitual, portada endavant en gran part gràcies als nostres col·laboradors, ha donat un gir de 180 ° per centrar-se en la informació relacionada amb el virus que està afectant tot el nostre planeta, a el poder assistir a les nostres instal·lacions només els treballadors “, tal com han informat fonts municipals.

“Han estat molts els col·laboradors que dins dels nostres informatius, han anat entrant i donant-nos pinzellades de les seves seccions i programes. Ara amb la desescalada donarem un pas més en l’anhel de tots junts, tornar poc a poc a la normalitat. És per això que a partir de la fase 2, diferents col·laboradors podran anar apropant físicament a les instal·lacions de lardado municipal i portar endavant el seu programa o secció, amb l’ajuda dels nostres treballadors. l’horari de la ràdio seguirà sent al matí i en plena desescalada, seguirà primant la informació, de manera que segurament caldrà reinventar la programació matinal perquè tots puguem gaudir dels diferents programes, buscant diferents alternatives (programes quinzenals en lloc de setmanals, durada més reduïda …) entenent que estem davant d’un període transitori i que més aviat que tard, tots units aconseguirem tornar a una normalitat plena “, han afegit fonts de l’AYUNTAMIE nt de Bunyol.

Els treballadors de la ràdio al costat dels col·laboradors posaran en marxa aquesta proclamació provisional a partir de la fase 2, “perquè tots els nostres oients puguin gaudir dels seus programes favorits. El que no fos col·laborador, però té en ment algun programa o secció que pogués resultar interessant en aquests moments de confinament, s’han de posar en contacte amb la ràdio en el correu radiobunyol@gmail.com i exposar la seua proposta”.

Finalment, cal tenir en compte que només podran assistir a les instal·lacions de la ràdio “aquelles persones que tenen acordada una hora per portar endavant el seu programa amb els treballadors de l’mitjà local. Sense aquesta cita prèvia no es podrà anar a les instal per així poder complir amb les mesures de seguretat, havent d’acudir a les instal·lacions amb guants i mascareta”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*