La Mancomunitat de l’Interior Terra del Vi llança la campanya “(re)descubre”; per a promocionar el consum comarcal junt amb empreses i associacions del territori

a Mancomunidad del Interior celebra su primer foro de empleo en la comarca con más de 700 asistentes y 11 empresas de la zona.
El Equipo Específico de Intervención en la Infancia y la Adolescencia ofrece dos talleres gratuitos dirigidos a familias

Post també disponible en: Castellano

Davall l’hashtag #TuComarcaTuFuturo i amb l’objectiu de fomentar el consum de proximitat davant del repte obert per la crisi Covid-19

La Mancomunitat de l’Interior Terra del Vi, en col·laboració amb empreses i entitats dels sectors comercial i enoturístico, llança una campanya de comunicació interna per a fomentar el consum de proximitat i conscienciar sobre la seua importància per al desenrotllament de la comarca, davall l’hashtag #TuComarcaTuFuturo i la marca de destinació turística Terra Bobal.

Esta actuació s’emmarca en el projecte ADAPT@+T 2019, subvencionat per LABORA, dins de la iniciativa Avalem Territori, que va suposar la firma en la nostra comarca d’un Acord Territorial per a l’Ocupació i el Desenrotllament Comarcal amb l’objectiu de fer polítiques territorials per a l’ocupació adaptades a les seues necessitats reals.

La iniciativa, que naix de la participació de tots els agents implicats, pretén donar a conéixer la qualitat i varietat de comerços i servicis que existixen en la comarca, així com l’important potencial turístic amb què compte, incentivant el consum comarcal com a pal·liatiu davant de la crisi generada per la Covid-19. La campanya serà dinàmica i tindrà diverses fases. La primera d’elles consistirà en la publicació diària de postts promocionant diferents activitats comercials i recursos turístics d’interés per als residents de la comarca, davall el lema “(re) descubre…”

El consum de proximitat: la vida d’una comarca

Darrere de cada mostrador, taula d’oficina o servici oferit en la nostra comarca hi ha una família que ha decidit emprendre i desenrotllar la seua vida en cada un dels nou municipis que la conformen. Cada euro gastat en la comarca queda en ella, augmentant la riquesa i assegurant els servicis municipals a través dels impostos generats. Les empreses i els negocis de proximitat donen vida als pobles, creguen ocupació, aporten seguretat en el consum i eviten llargs i innecessaris desplaçaments.

Les actuals circumstàncies han demostrat l’important paper que juguen els comerços i les empreses locals. Esta campanya pretén unir i coordinar els esforços de totes les entitats econòmiques del territori per a donar a conéixer de forma uniforme, amb un missatge comú, tots els servicis i productes oferits en el mateix.

Unitat i cooperació: un camí cap al futur

Amb esta campanya es busca la complicitat d’entitats, empreses, administracions i ciutadania en general. Una iniciativa participativa i conjunta en el públic i en allò que s’ha privat, que aposta per l’atenció del nostre teixit empresarial i la recuperació econòmica després de la conjuntura oberta amb la crisi del Covid-19.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*