La regidora de Sanitat de Bunyol informa de «48 casos nous de covid-19 aquesta setmana que està encara sense tancar»

Post també disponible en: Castellano

La regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Bunyol, Mati Mas, ha emès un comunicat amb l’actualització de les dades sobre la incidència de contagis de Covid-19 a la localitat després de les converses dutes a terme amb Salut Pública

En el comunicat emés hui s’informa de que “Salut Pública indica els casos nous per cada dia. Estes dades estan contrastats i actualitzats: En la setmana de l’21 a el 27 de desembre van haver 25 casos nous.
En la setmana de l’28 a el 3 de Gener van haver 74 casos nous.
I en aquesta setmana (fins i tot sense tancar) a data 9 de gener, hi ha 48 casos nous”, segons la regidora.

“A aquestes xifres caldria restar-les Altes de casos curats per saber l’Incidència Acumulada, però tot fa pensar que és molt alta i propera als 1000 casos per cada 100.000 habitants”.

“Malauradament el nombre de morts també ha augmentat, i ja són 5 les persones tristament mortes a Bunyol per Covid-19”.

“L’aplicació de la Conselleria està tenint des de fer unes setmanes errors considerables, de manera que fins que no es resolguin, no la publicarem i passarem a informar amb les dades de què ens remet setmanalment Salut Pública”, ha afegit Mati Mas.

“A la vesprada d’ahir, hem tornat a parlar amb la Conselleria de Sanitat i són conscients que la seva aplicació no està funcionant bé.
Així mateixos, els seus responsables ens informen que van a fer una nova avaluació dels pobles que requereixen mesures excepcionals davant l’extrema gravetat”.

“Mentrestant hem de seguir complint estrictament les normes decretades i seguir mantenint les mesures de distància social i l’ús correcte de màscara per evitar contribuir a propagar el virus.”

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*