La regidoria de Comerç posa en marxa l’acció comercial “En Sant Valentí compra a Xest, compra a casa”

Post també disponible en: Castellano

Amb motiu de la celebració de Sant Valentí, la regidoria de Comerç ha posat en marxa una nova acció comercial per a incentivar les compres en els establiments de la localitat, emmarcada en la campanya Compra a Xest, compra a casa.

“Des de l’Ajuntament sabem la importància que té el comerç local i per això continuem treballant a desenvolupar campanyes perquè la ciutadania s’anime a realitzar compres dins del poble i, amb això, ajuden a les famílies que hi ha darrere de cada negoci”, ha declarat la regidora de Comerç, Brenda Jiménez.

Aquesta nova acció comercial començarà el dia 4 de febrer i finalitzarà el dia 15. Durant aqueix termini, les persones que realitzen compres en establiments adherits a la campanya, entraran en el sorteig de tres viatges de cap de setmana per a dues persones valorats en 300 euros i quatre sopars per a dues persones en restaurants de la localitat, valorades en 80 euros. Per a participar, serà necessari depositar en les urnes disposades en els comerços adherits a la campanya el tiquet de compra amb les dades de contacte anotats en el revers. 

“La recuperació econòmica passa per ajudar al comerç local i en dies assenyalats com a Sant Valentí volíem fomentar les compres a Xest. En altres edicions ha sigut un èxit i esperem que en aquesta també ho siga, pel bé del nostre municipi”, ha manifestat l’alcalde de Xest, José Morell.

El sorteig dels premis tindrà lloc el 16 de febrer en el saló de plens de l’ajuntament i les persones guanyadores tindran fins al 10 de març per a entregar en el consistori les factures corresponents al bescanvi dels seus premis.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*