La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Bunyol presenta el Cicle d’Art “Tardor a Pinzellades”

Post també disponible en: Castellano

Exposicions, murals, concursos de pintura a l’aire lliure, concursos de fotografia, i molt d’art podrà veure’s en diversos enclavaments de Buñol en els pròxims mesos.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Buñol, en col·laboració amb l’equip organitzador del Festival De Parell en Part, anuncia que en els pròxims dies el municipi comptarà amb una àmplia agenda artística dins d’un programa cultural amb el nom de “Tardor a Pinzellades”. Arrancarà el pròxim 16 d’octubre i fins al 18 de desembre veïns i visitants podran gaudir d’una Tardor molt Artística.

Seran nombrosos els enclavaments de la localitat que acolliran obres pictòriques, murals, exposicions de tota mena i concursos relacionats amb les arts plàstiques. A això s’afig la continuïtat d’actes culturals a la Biblioteca Pública Municipal de Buñol “Cronista Fernando Galarza”.

Juan Luis Pallás, regidor de Cultura en el Consistori buñolense, confirma: “la nostra localitat comptarà amb una àmplia agenda cultural, on les arts plàstiques tindran un gran protagonisme, com sempre han tingut en els últims anys, perquè Buñol és cultura, Buñol és art i per això es podrà visitar murals, exposicions, concursos de pintura, de fotografia, presentacions de llibres, projeccions de cinema documental… sempre acompanyats de la música i espectacle visual, continuant amb la mateixa seguretat anticovid19 i les mateixes ganes i esperances des que va arrancar la pandèmia. L’Ajuntament de Buñol va creure en la cultura, en la necessitat d’oferir als nostres veïns agenda de concerts i actes culturals de tota mena, amb seguretat, però mantenint el nivell al qual estem acostumats” declara l’edil de Cultura, tot això sota la marca turística “Buñol Actua”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*