La regidoria de Cultura de Xest obri un nou canal per a comunicar setmanalment els esdeveniments programats

Post també disponible en: Castellano

La regidoria de Cultura hi ha buzoneado recentment l’agenda cultural dels mesos d’octubre, novembre i desembre.

Com és habitual, la programació també estarà disponible en la web www.cheste.es i en les xarxes socials municipals. A més, s’ha habilitat un canal en l’App mòbil Telegram amb el nom “Cheste cultural”, des del que, setmanalment i de forma gratuïta, els veïns i veïnes que s’unisquen rebran tota la informació sobre els actes culturals.

Esta temporada es mantenen activitats com el club de lectura, el cinefórum, o la Mostra de Teatre No Professional, un esdeveniment consolidat a Cheste que celebra la seua 24a edició i que arrancarà el pròxim 31 d’octubre. Com a novetat, este trimestre s’ha introduït un cicle dedicat al públic familiar en l’àgora del Parc de La Lomiquia, amb actuacions de màgia, música, titelles i teatre. “En desembre i gener hi haurà actuacions per a públic familiar dins del festival de teatre infantil Evohé que iniciem fa cinc anys; però els xiquets i xiquetes també mereixen una programació adequada a ells i elles la resta de l’any”, explica la regidora, Mª Ángeles Llorente. “El cicle Cultura en La Lomiquia que ja ha començat està tenint molt bona aceptación”.

L’agenda també inclou actuacions musicals oferides per les agrupacions de l’Associació Musical La Lira i un concert de música barroca, que tindrà lloc el 14 de novembre en l’església Sant Lluc Evangelista.

A més, este mes d’octubre se celebrarà la quinta edició del Festival de Street Art, Graffitea Cheste, del 21 al 25 d’octubre, en el que participaran 11 artistes internacionals.

Cultura segura

Tots els actes es realitzaran complint amb la mesures recomanades per les autoritats sanitàries. L’ús de màscares serà obligatori durant els espectacles i l’aforament estarà limitat, mantenint la distància de seguretat interpersonal. En l’entrada als recintes es prendrà la temperatura a totes les persones que assistisquen i s’oferirà gel hidroalcohólico per a higienitzar les mans.

“La col·laboració de tots i totes és important per a continuar disfrutant de la Cultura de forma segura”, apunta la regidora.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*