La regidoria de Medi Ambient posa en marxa una campanya de conscienciació social

Post també disponible en: Castellano

La regidoria de Medi Ambient ha repartit cartells, adhesius i sotagots amb missatges ecològics en els comerços de la localitat. Aquesta acció s’emmarca en una campanya titulada Xest Verda #consumoresponsable.

Mitjançant aquesta iniciativa es pretén conscienciar a la població sobre la importància d’evitar la generació de residus innecessaris i sobre la correcta gestió de residus, quan és inevitable que es produïsquen.

Concretament, la cartelleria i adhesius que s’han instal·lat en els establiments de la localitat centren el seu missatge a conscienciar a la població de no tirar burilles al sòl ni residus sòlids als vàters, ja que en moltes ocasions acaben en rius i mars. D’altra banda, els sotagots que s’han repartit en els comerços chestanos llancen un missatge que té l’objectiu d’incentivar el consum de productes de proximitat, animant a la població a realitzar les seues compres dins del municipi i a comprar productes de quilòmetre zero.

Aquesta campanya ha comptat amb la col·laboració de les educadores ambientals de la Mancomunitat Foia de Bunyol-Xiva, els qui han participat activament en el seu desenvolupament juntament amb el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament, segons ha manifestat el regidor de Medi Ambient, David Pujals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*