La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Bunyol llança la campanya “Joguet solidari” entre els centres educatius Sant Lluís i Atalaya

Ayuntamiento de Buñol.
Ayuntamiento de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

Ayuntamiento de Buñol.
Ajuntament de Bunyol.

Les joguets donats per les famílies a les AMPAS d’aquests centres seran lliurats a l’Ajuntament de Bunyol, qui els cedirà a l’Associació Pro-Habitatge Foia de BunyolXiva. S’han de lliurar amb una petita carta on el nen que el lliura expliqui la història d’aquest joguina, creant-se relació entre el donant i el donat, així com promocionant entre els petits la reutilització de les joguines que ja no fan servir

L’Ajuntament de Bunyol, a través de la regidoria d’Educació, impulsa una campanya de recollida de joguines entre els centres de primària del municipi i amb la col·laboració de les AMPAS d’aquests centres. En concret seran el CEIP Sant Lluís i Col·legi Sagrada Família Atalaya els participants d’aquesta edició.

Les joguines recollides pels centres seran lliurats al consistori buñolense, qui al seu torn els lliurarà a l’entitat solidària Associació Prohabitatge Foia de BunyolXiva perquè s’encarregui del lliurament als nens i nenes que necessiten d’aquestes joguets i que per diferents motius no tinguin l’accés als mateixos.

La campanya sota el nom de “La Joguina Solidari” tracta d’afavorir la recepció d’aquestes joguets als nens i nenes més desfavorits perquè puguin rebre’ls abans de les festes nadalenques i així poder gaudir-ne durant les vacances escolars i la resta de l’any. Les joguets seran lliurats a l’AMPA de cada centre per les famílies que així ho desitgen.

Les joguets poden ser de segona mà i que estiguen en desús o nous. Així mateix també es demanarà, de forma voluntària, que la joguets lliurat vagi acompanyat per una petita carta, escrit o dibuix en el qual el xiquet o xiqueta explique el sentit que per a ell o ella té lliurar aquest joguet i participar en aquest programa perquè el puga gaudir un altre xiquet o explicant la història d’aquest joguet, qui l’hi va regalar, etc. D’aquesta manera es posa en contacte a la persona que ho dona amb la persona que el rep creant una relació molt emotiva i especial entre ambdues parteixis i afavorint la idea de la importància de reutilitzar joguets que ja no fem servir i donant-los l’oportunitat a altres xiquets i xiquetes de gaudir-ne. Finalment, el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Buñol, Carles Xerri, anima les famílies d’aquests centres a què es bolquen amb aquesta campanya i, “poder fer del” joguet solidari “una experiència enriquidora, així com agrair a les AMPAs la implicació en aquest programa “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*