La regidoria d’Esports de Xest i StopGoal convoquen l’II Campament multiesport

Post també disponible en: Castellano

El Complex Educatiu de Xest tornarà a acollir el Campament multiesport que organitza la regidoria d’Esports, amb l’empresa StopGoal en la direcció de l’activitat.

En aquesta ocasió, el campament es desenvoluparà coincidint amb les vacances escolars de Nadal, del 2 al 4 de gener de 2023 i, segons han informat des de l’organització, comptarà amb noves activitats esportives i amb el mateix règim d’allotjament i menjars que en la primera edició, amb pensió completa. “Animem a tots els xiquets i xiquetes a participar i a gaudir de tres dies d’activitats esportives i de convivència”, ha declarat el regidor d’Esports, Francisco Llorens. 

Les places són limitades i les inscripcions s’obriran el pròxim 21 de novembre en el Pavelló Esportiu, en horari de 17.00 a 19.00. A partir del 22 de novembre, també es podrà fer la reserva de plaça en el Camp La Vinya, preguntant per Paco Fortea. El preu del campament és de 75 euros.

Aquesta activitat va destinada a xiquets i xiquetes a partir de 3r de Primària que estiguen empadronats/as o escolaritzats/as a Xest, o que practiquen algun esport en la localitat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*