La regidoria d’Esports espera poder organitzar alternatives d’oci i esport en les festes de Buñol

Post també disponible en: Castellano

BED i el Club de Correores de Buñol afirmen seguir les recomanacions sanitàries. Motiu pel qual no pot realitzar-se ni el Campionat d’Estiu de futbol sala ni les carreres populars locals

Després que este matí s’anunciara la suspensió del Campionat de Futbol Sala i les carreres populars locals, previstes per a este estiu, Víctor Sánchez, director esportiu de Buñol És Esport (BED) , ha confirmat que després de l’anunci de la desescalada pel Govern Central, “puedan realitzar-se alguns actes esportius, però sempre amb una prèvia elaboració i que tot el món li done temps a inscriure’s, “además de que els esportistes implicats puguen tindre temps per a entrenar, i això ha sigut molt difícil amb els 2 mesos de confinamiento”.

A partir d’agost, i depenent del transcurs de la pandèmia i del que ens autoritze la Generalitat Valenciana i El Govern Central, podríem organitzar esdeveniments més xicotets, “además de que a partir de setembre, si tot va bé, podem tornar a oferir les extraescolars en els col·legis i en les nostres escoles esportives municipales”, explica Sánchez.

Després d’ell, Laguna Martínez, president del Club Correores de Buñol, ha confirmat esta notícia, assegurant que des del club calia ser previnguts i pensar en la nostra salut, per això era la millor opció suspendre les carreres populars, on és difícil evitar les aglomeracions. “Aunque es podran organitzar carreres més modestes en les que entre els atletes puguen córrer amb distància entre ells, ja que els nostres paratges són molt anchos”.

Per la seua banda, Manuel Sierra, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Buñol, ha manifestat un missatge d’esperança i tranquil·litat a tota la ciutadania, “ya que s’està treballant perquè en el mes d’agost es puga oferir alternatives d’oci i esport a la població en les nostres festes patronales”. També va agrair a BED i als Correores per entendre esta situació des del principi, aspecte que demostra que la nostra localitat està unida, que el teixit associatiu lluita i treballa unit pel bé de todos”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*