La Regidoria d’Obres i Servicis de Bunyol informa del tancament del carrer El Cid per obres de millora en la calçada

Post també disponible en: Castellano

Rafael Pérez, edil responsable d’estes àrees, ha confirmat que intervindrà a arreglar-se els clots que dificulten el pas de veïns, vianants i vehicles. L’autobús urbà continuarà donant servici però pel recorregut alternatiu.

La Regidoria d’Obres i Servicis de l’Ajuntament de Bunyol ha informat del tancament al tràfic des de hui del Carrer El Cid de la localitat amb motiu de l’arreglament de la calçada, ja que comptava amb una gran quantitat de clots que dificultaven el pas de cotxes i vianants en este carrer tan transitada diàriament.

Rafael Pérez, regidor del ram del Consistori buñolense, confirmava que a pesar que intentaran resoldre el millor possible la calçada, “entendemos que hem de buscar una solució a llarg termini que supose un arreglament definitiu, ja que es van fent arreglaments de clots cada un cert temps, però necessita un bon ferm i calçada perquè els veïns, vianants i cotxes no tinguen més problemes amb els clots. És quelcom que ens preocupa molt perquè és el cor de Bunyol, una de les zones més transitades i ha d’estar correctamente”, finalitza l’edil.

Pel fet que eixe carrer és la zona de pas del recorregut habitual de l’autobús urbà, en els pròxims dies, mentres duren les obres, el servici es continuarà oferint però pel recorregut alternatiu.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*