La Regidoria de Servicis Municipals de Buñol finalitza el protocol antiCovid19 del Cementeri Municipal amb motiu de Tots Sants

Cementerio municipal de Buñol.
Cementerio municipal de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

Informa d’una àmplia senyalètica d’entrades i eixides, limitació d’aforament i instal·lació de gel hidroalcohólico. A més dilluns que ve hi haurà servici d’autobús

La regidoria de Servicis Municipals de l’Ajuntament de Buñol informa de cara a la festivitat de Tots Sants de tots els protocols habilitats enfront del Covid-19 en les instal·lacions del Cementeri Municipal de la localitat.

Rafael Pérez, edil de Servicis Municipals, afirma que des de hui dimarts 20 d’octubre el cementeri compta amb una àmplia senyalètica d’entrades i eixides al mateix, a més de la limitació d’aforament i la instal·lació de dispensador de gel hidroalcohólico. Incidix a la població en el respecte de les normes sanitàries, d’higiene i de distància entre persones.

“Si comprovem que l’aforament del Cementeri està sent molt elevat limitaríem l’entrada, però en cap cas cal demanar cita prèvia per a poder anar a visitar els nostres sers volguts. A això se li afig el servici d’Autobús Urbà, que des de dilluns que ve 26 d’octubre es va a habilitar este servici amb el mateix horari que l’actual però amb una única parada en este Cementeri buñolense”, destaca Pérez.

El responsable d’esta àrea en el Consistori sí que informa la població que en el cementeri es podrà fer ús comú de l’escala i dels servicis, però no hi haurà poals ni draps per a evitar que massivament passe per moltes mans i així un contagi massiu. Apel·la a la responsabilitat individual estos pròxims dies en el compliment de les normes establides.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*