Utiel convoca el certamen fotogràfic “Joventut i Vida Rural”

Post també disponible en: Castellano

Una iniciativa de la Regidoria de Joventut perquè els jóvens compartisquen la seua visió més personal del medi rural

“Joventut i Vida Rural”. Sota aquest lema, l’àrea de joventut de l’Ajuntament d’Utiel ha convocat un certamen fotogràfic adreçat als més joves del municipi perquè comparteixin les seves experiències en l’àmbit rural.
La iniciativa s’ha posat en marxa en col·laboració amb l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i el seu principal objectiu és incentivar l’expressió artística dels joves de la localitat i conèixer de primera mà quina és la seva visió de món rural.

Com participar

El certamen està adreçat a joves del municipi amb edats compreses entre 12 i 30 anys.
Per participar, tan sols han de fer servir la càmera de el telèfon mòbil i donar curs a la creativitat capturant els moments i llocs que millor els identifiquen amb el medi rural d’Utiel i pedanies (paisatges, activitats, detalls i objectes identificatius de l’entorn rural … )
Les fotos han de ser les originals preses directament amb la càmera del telèfon, és a dir, que no podrà aplicar cap tipus de filtre ni retoc a través d’aplicacions o programes externs.
Els participants tenen de termini fins al 19 de novembre per enviar el seu millor foto amb una breu descripció a l’correu juventud@utiel.es indicant en l’assumpte “Certamen fotogràfic”.

Premis

La millor fotografia, seleccionada pel jurat qualificador del certamen “Foto Jove d’Utiel”, obtindrà com a premi una càmera de fotos valorada en 300 €. El premiat/a rebrà el xec-regal per realitzar la compra de la càmera en un comerç d’Utiel.
El guanyador/a presentarà unes altres 5 imatges a la seua elecció que formaran part d’una exposició fotografia a la Casa de Cultura d’Utiel juntament amb les 5 fotografies finalistes del certamen.
A més, les imatges del certamen podran formar part d’altres exposicions de joventut de la Comunitat Valenciana.
La fotografia guanyadora serà publicada tant en el Llibre de la Fira i Festes d’Utiel com a la revista cultural “Utielanías”

Bases de l’Certamen “Fotografia Jove Utiel” en www.utiel.es

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*