Èxit de participació en la campanya “Compra a Xest, compra a casa”

Post també disponible en: Castellano

La setmana passada es va dur a terme l’acció titulada “Celebra les nostres costums!”, Promoguda per les regidories de Comerç i Festes per incentivar la compra de les coques de bou, rebosteria típica que es consumeix durant les festes patronals, regalant una ampolla de vi dolç en forns i fleques per la compra de dues unitats. Aquesta iniciativa s’emmarca en la campanya comercial local “Compra a Xest, compra a casa”.

“Volem agrair la resposta tan bona que ha tingut la població, ja que s’han repartit 600 ampolles, el que significa que s’han venut més de mil coques”, explica la regidora de comerç, Brenda Jiménez. “Els forns ens han transmès la seua satisfacció per l’augment de la vendes, ja que, al no celebrar-se les festes patronals amb el programa tradicional, a causa de la pandèmia, esperaven un descens del consum que a la fi s’ha revertit gràcies a la campanya”.

Per la seua banda, el regidor de Festes, Raúl Mota, ha incidit en la importància de mantenir les tradicions. “Els veïns i veïnes han donat suport al xicotet comerç, demostrant a més que Xest és un poble fidel als seus costums, encara que estiguem vivint unes festes diferents a les habituals a causa de la situació sanitària”.

Promoció dels comerços

Els més de 50 petits negocis locals que es van unir a la campanya “Compra a casa, compra a Xest” ja estan sent fotografiats per professionals per donar a conèixer els seus locals, els seus productes i els seus serveis. Les fotografies es publicaran en els perfils de Facebook i Instagram que la campanya posarà en marxa pròximament acompanyades per la informació que els comerços proporcionin, a través d’un formulari, per posar en valor el seu propis comerços.

Així, dijous que ve, 22 d’octubre, es realitzarà la segona tanda de fotografies als comerços adherits a la campanya, previ avís a les persones de contacte. “Si algun comerç no es va poder apuntar en el seu moment, pot fer-ho fins demà, 20 d’octubre, trucant a al telèfon 960 61 62 61 o a l’647.318.629”, ha apuntat Jiménez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*