La Regidoria d’Urbanisme de Bunyol finalitza el plec per a redactar la modificació de les normes subsidiàries i el catàleg d’espais protegits

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Bunyol, a través de la Regidoria d’Urbanisme de Bunyol, informa de la finalització del plec de tècniques per a iniciar la contractació de la redacció per a la reforma de normes subsidiàries que té un objectiu prioritari com és ordenar la instal·lació de plantes fotovoltaiques. 

Rafa Pérez, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Bunyol, informa la població a través de l’Oficina Tècnica Municipal, que en els pròxims dies arrancarà la redacció de la modificació de les normes subsidiàries de planejament i el catàleg d’espais protegits.
L’edil responsable d’aquesta àrea en el Consistori buñolense ha confirmat que aquesta actuació era un objectiu clar d’aquesta legislatura, “per la qual cosa estem molt satisfets de poder arribar a temps per a marcar, per a fixar quin tipus de municipi necessitem per als pròxims 10 anys, que delimite sòl industrial i residencial necessari per al creixement i l’esperança de Bunyol”.
Pérez va confirmar que el més urgent és traçar les normes que regisquen la instal·lació de plantes fotovoltaiques en la localitat, “però seguidament era molt necessari i demandat comptar amb sòl industrial i amb major quantitat de sòl residencial que permeta el desenvolupament econòmic i industrial de Bunyol”. 
A més, també es preveu la redacció del Catàleg de Béns i Espais Protegits. Entre els terminis previstos es preveu que abans d’un any estiguen finalitzades totes dues redaccions. Les quantitats previstes per a tots dos projectes són. En primer lloc, per a la redacció de la modificació de normes subsidiàries es preveuen 268.000€; mentre que per a la redacció del Catàleg d’Espais Protegits el muntant ascendeix a 67.000€ més IVA tots dos pressupostos. 
El primer tinent d’Alcalde i regidor d’Urbanisme recorda que en aquesta legislatura s’està traçant i ordenant l’urbanisme per als pròxims 10 anys en el municipi, de forma ordenada i seguint les directrius de professionals en la matèria. El mes de febrer passat es va aprovar per ple el Pla Urbà d’Actuació Municipal (PUAM), i ara està en marxa el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS). De fet dijous que ve 9 juny s’ha organitzat un taller de participació a la Sala Raga del Molino Galà a les 18h. El taller consistirà a recollir l’opinió dels habitants i altres agents implicats sobre les diferents problemàtiques en matèria de mobilitat que els afecten, analitzar-les per a poder extraure conclusions de les mateixes i que servisquen de base per a enriquir el programa d’actuacions. En una segona part del taller, es realitzarà una dinàmica en la qual els assistents prioritzaran les actuacions que consideren més importants, i podran esmentar les que en la seua opinió faça falta incorporar. Es pot accedir encara a l’enquesta ciutadana per a conéixer l’opinió dels veïns i vianants en matèria de mobilitat accedint a través d’aquest enllaç:

https://www.xn--buol-hqa.es/pagina/plan-movilidad-urbana-sostenible-pmus

El regidor confirma que després de l’aprovació de tots dos projectes Bunyol comptarà amb unes normes urbanístiques actualitzades, ja que les actuals són de 1986. “D’aquesta manera comptarem amb una eina que fixa urbanísticament el nostre municipi per al curt i mitjà termini”, finalitza Rafa Pérez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*