La Sala d’Estudi Ana Lluch de Bunyol és molt utilitzada les 24 hores per nombrosos estudiants

Post també disponible en: Castellano

Aquesta sala compta amb 5 sales grupals i una amb capacitat per a 17 persones, compta amb unes instal·lacions immillorables, excel·lents vistes, insonoritzades i il·luminades per a l’estudi tranquil o en grups reduïts. 

La Sala Estudi Ana Lluch de Bunyol, inaugurada en 2021, i que va ser premiada en la VI Edició dels Premis Urbanisme, Mobilitat, Paisatge, Habitatge i Arquitectura amb perspectiva de gènere de la Generalitat Valenciana el mes de març passat, està sent tot un èxit. Són nombrosos estudiants els que diàriament i en horari de 24 hores la utilitzen. 
Rafa Pérez, primer tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Bunyol, recorda que el fet que aquesta sala fora premiada és fruit de la lluita que des d’aquest Ajuntament es porta ja des de fa més de 10 anys per la igualtat de la dona, la visibilització de la mateixa en totes les facetes de la vida i així homenatjar la lluita silenciosa de moltes d’elles al llarg de la història. 

El regidor recorda que aquesta Sala d’Estudi compta amb dos espais diferents disponibles: de manera individual o en grup. Les sales individuals reben el nom de: María Callas (cantant d’òpera), María Moliner (filòloga i lexicògrafa), Margarita Salas (científica), Rigoberta Menchu (activista indígena i Premi Nobel de la Pau), Rosalía de Castro (poeta i escriptora); i la sala comuna està dedicada a Gloria Fuertes (poeta i escriptora).
A més, l’edil vol agrair el correcte ús de les instal·lacions d’aquesta sala d’estudi. “Tots els estudiants i usuaris de la sala estan fent un ús exemplar de les seues instal·lacions i això cal agrair-ho i posar-ho en valor”, finalitza Pérez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*