La Sala El Mercat de Bunyol albergarà aquest dijous un dels tallers dels pressupostos participatius

Post també disponible en: Castellano

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Buñol s’informa que dijous que ve 8 d’abril a les 18,30h a la Sala El Mercat tindrà lloc un dels tallers dels pressupostos participatius.

El taller forma part de la segona fase del procés participatiu que des de l’Ajuntament de Buñol s’ha posat en marxa i que té com a objectiu l’implicar la ciutadania en la presa de decisions dels assumptes públics.

 En aquesta segona fase es recolliran les propostes que els veïns i veïnes de Buñol proposen per a, posteriorment, les que siguen seleccionades per l’Ajuntament, siguen sotmeses a votació pública de tota la ciutadania el mes de juny. El període per a la recollida de propostes s’obrirà el pròxim 13 d’abril i arribarà fins al 13 de maig. Qualsevol persona, associació o col·lectiu podrà presentar les seues propostes a partir d’aquest dia a través de la pàgina web www.buñolparticipa.es o a través d’urna en els punts presencials habilitats on hauran formularis per a poder fer la proposta i depositar-los en aquestes urnes.

Aquest taller consistirà a donar a conéixer què és el pressupost municipal, ja que des de la regidoria creuen necessari que la ciutadania conega com funciona el pressupost d’un ajuntament per a poder fer millor les propostes. El pressupost municipal és l’eina bàsica i principal de qualsevol ajuntament i en ell s’estableixen les línies bàsiques del que es farà durant l’any.
Carles Xerri, regidor de Participació Ciutadana del Consistori bunyolense, afirma que en el taller es parlarà sobre com s’incorporaran els ingressos, què són les despeses, què són i a què es destinen els diferents capítols d’un pressupost públic, entre altres aspectes. “En definitiva es tracta d’acostar el pressupost municipal a la ciutadania d’una forma pedagògica i didàctica”, destaca l’edil del ram.

Xerri anima a la participar en els diferents tallers que es convoquen i a participar massivament en totes les fases del procés, perquè és la millor garantia que així decidim millor.


Així decidim millor!
Participa!

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*