La setmana comença revolta a la província de València deixant pluges a Requena-Utiel

Post també disponible en: Castellano

Torna la inestabilitat a partir de demà dimarts 12 d’abril en el terç aquest peninsular i almenys durarà 48 hores, segons ha explicat Fernando Cárcel Martínez, del grup d’informació meteorològica i agrícola, Meteo Requena Agricultura.” No tot seran pluges en aquesta Setmana Santa, el bon temps tornarà per a la segona meitat de setmana” ha avançat Cárcel.
L’expert en meteorologia detalla que “un nou front, associat a la borrasca Evelyn nomenada pel servei meteorològic portugués, deixarà inestabilitat a la província de València deixant la jornada del dimarts 12 d’abril amb cels nuvolosos o coberts amb precipitacions, més probables al matí en zones de Requena-Utiel i estenent-se en la segona meitat del dia a la resta de la província; podran anar acompanyades de fang i no es descarta alguna tempesta ocasional. Pols en suspensió a primeres hores amb probabilitat de calitges en zones altes”.
Per a la jornada del dimecres “la inestabilitat es concentrarà sobretot a la vesprada amb precipitacions generalitzades, que podran anar ocasionalment acompanyades de tempesta i arribar a tindre localment una certa intensitat o persistència segons pronostica l’Agència Estatal de Meteorologia, (AEMET). Aquest front “a part de pluges i tempestes, arrossegarà una gran quantitat de pols en suspensió sobre la Península Ibèrica que podria ser apreciable en el cel deixant precipitacions que eventualment podrien deixar una mica de fang.Precipitacions que remetran a partir del dijous 14 d’abril deixant la resta de Setmana Santa amb ascens en les temperatures i cels més assolellats”, sempre segons els pronòstics de Fernando Cárcel. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*