La SM “La Artística” de Bunyol organitza la 23 edició del seu concurs de solistes

Post també disponible en: Castellano

“L’Artística” de Bunyol recupera en aquest 2021 el Concurs de Solistes “Luis Ayllón”, després de la seua cancel·lació l’any passat a causa de l’emergència sanitària. Organitzat per l’Escola de Música i Dansa, aquesta serà l’edició número 23 i comptarà amb algunes novetats. Tradicionalment el Concurs de Solistes s’ha celebrat a l’abril però en aquesta ocasió tindrà lloc al maig, variant el seu format lleugerament. Se celebrarà en dues jornades, dividint als participants en 4 categories, que actuaran en el Teatre Montecarlo els pròxims 16 i 23 de maig, amb horari per determinar. 
D’aquesta manera, s’ha volgut premiar l’esforç dels nostres músics i educands, els qui no van cessar els seus estudis i assajos durant el confinament, i que segur, ens enlluernaran amb el seu talent i tot el millorat i aprés en aquest curs escolar, que ve desenvolupant-se amb total normalitat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries.
Nascut fa ja 24 anys, el Concurs de Solistes és una de les cites més esperades pels nostres joves músics i ens ha brindat l’oportunitat de descobrir el talent dels nostres educands en els seus inicis com a solistes, molts dels quals ara enlluernen per tot el món. 
En l’última edició, celebrada a l’abril de 2019, Nacho Sánchez Zanón es va proclamar guanyador, de manera absoluta i en la 1a Categoria; Elsa Gómez Fuertes es va alçar amb el Primer premi de la 2a Categoria; Nuria Gómez Zanón es va proclamar guanyadora de la 3a Categoria, mentre que Nayara Merenciano Ortiz es va alçar amb el Primer premi en la 4a Categoria. En aquesta edició, els participants actuaran de la següent manera: el diumenge 16 de maig gaudirem de la 1a i 2a secció, mentre que el diumenge 23 de maig actuaran els participants de la 3a i 4a secció.
La inscripció per a la 23a Edició del Concurs de Solistes “Luis Ayllón” estarà oberta fins al pròxim 24 d’abril. Els interessats poden informar-se en Secretaria i a través del correu electrònic escuelaluisayllon@gmail.com.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*