La Symfonic Wind Orchestra de Drunen ofereix un concert en el teatre Montecarlo de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Divendres que ve, 28 d’abril, a les 19,00 hores el teatre Montecarlo obrirà les seues portes per a acollir a la Symfonic Wind Orchestra de Drunen, Països Baixos, en el qual serà l’últim concert emmarcat en la celebració del LXX Aniversari del Teatre. 
La banda neerlandesa, fundada en 1843, aterrava al nostre país fa uns dies, per a realitzar una gira de concerts per la Comunitat Valenciana, en la qual visitaran poblacions com Llutxent, Cullera, València o Xàtiva. La importància i renom de Bunyol en la música simfònica ha marcat que dins del seu itinerari, hagen volgut visitar la nostra localitat i conéixer a la Societat Musical L’Artística, una de les millors bandes simfòniques del món, tenint l’oportunitat d’actuar en el meravellós Teatre Montecarlo, per a posar el fermall d’or a les celebracions del seu 70 aniversari. 
Dins del programa que Geert Mooren ha preparat al costat dels 90 músics que realitzen aquest viatge, destaquen “Elsa’s procession to the Cathedral” de Richard Wagner, “Charles Chaplin” de Marcel Peeters o les “Danses armènies” d’Alfred Reed. La banda neerlandesa no ha volgut deixar passar l’oportunitat de programar música espanyola, oferint entre el seu repertori el pasdoble “Ateneu Musical” de Mariano Puig i com a tancament, el “Himne de València” de Serrano i Tous. 
Aquesta serà una oportunitat única de gaudir a Bunyol d’una agrupació amb tanta història i renom en Països Baixos, per la qual cosa l’entrada serà lliure, desitjant que els amants de la música de la localitat i de la comarca, donen una calorosa rebuda a la Symfonic Wind Orchestra.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*