La ràdio municipal de Bunyol reuneix el seu consell per a preparar l’eleccions municipals

Post també disponible en: Castellano

Ràdio Bunyol TV organitza el pròxim Consell de Radiodifusió per a informar d’entrevistes, debats i espais electorals per a les pròximes municipals del 28M als partits amb representació a l’Ajuntament 

La cita tindrà lloc dijous que ve 4 de maig a les 18,30h en les instal·lacions d’aquesta ràdio municipal 

Ràdio Bunyol TV com sempre ha oferit en totes les eleccions municipals, tornarà a fer un gran desplegament informatiu previ a les eleccions municipals del 28 de maig a Bunyol, igual que també ho farà del mateix dia d’eleccions, en temps real, en el moment de l’escrutini definitiu al tancament dels col·legis electorals. 

Sobre les entrevistes als candidats, a les candidatures, els debats en la ràdio i en la tele i els espais electorals dels quals disposa cada partit polític que opta al Consistori buñolense, es parlarà en el pròxim Consell de Ràdio Bunyol, a celebrar el 4 de maig en les instal·lacions d’aquesta ràdio municipal. Tots els partits polítics amb representació a l’Ajuntament ja estan convocats a aquesta cita.

També els col·laboradors coneixeran tota la informació que es transmetrà als partits polítics presents en el Consell de Ràdio Bunyol, ja que el dimecres 3 de maig se celebrarà l’Assemblea de Col·laboradors de Ràdio Bunyol TV. Tots els col·laboradors que fan possible el dia a dia d’aquesta ràdio estan convidats a aquesta cita. Tant el consell com l’assemblea es realitzaran a les 18.30h i en les instal·lacions de Ràdio Bunyol TV, situada en Carrer Luis Vives 19, de Bunyol.

En el consell tots coneixeran les dates i ordre de les entrevistes als candidats, a les candidatures i els debats tant en ràdio com en televisió, així com els espais electorals dels quals disposen per llei els partits polítics que opten al Consistori i que està reglat per la Junta Electoral Central. 

Tots dos actes finalitzaran amb precs i preguntes. Tots els partits que formen part del Consell de Radi Bunyol ja han sigut informats de la data, del lloc, de l’hora i de tota la documentació pertinent a la cobertura especial període electoral. 

També s’informarà de la jornada que el 28 de maig es cobrirà íntegra en Radi Bunyol. Al matí en el moment de la votació de tots els candidats i a la vesprada, al tancament dels col·legis electorals, un programa en directe on coneixerem l’escrutini a Bunyol i comarca en temps real, finalitzant amb les entrevistes als candidats després de conéixer el resultat. 

Manuel Sierra, regidor de Mitjans de comunicació de l’Ajuntament de Bunyol, lloa el desplegament que des de sempre fa la ràdio municipal en pro de la política local i el coneixement de totes les accions i actuacions que es posen en marxa tant en el municipi com a la comarca. A més de recordar que en aquesta legislatura s’han convocat més consells de ràdio que mai, i que al començament de la mateixa es va dir que hi hauria un cada trimestre per a informar de novetats, nous programes, reivindicacions i programació de ràdio i tele, “i s’ha complit, sempre hem volgut informar i estar prop dels veïns i de tots els partits polítics”, va finalitzar l’edil del ram buñolense. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*