«La Tercera via, el municipalisme com a base» a Ciutadans, pren forma en diversos pobles de la comarca

Post també disponible en: Castellano

“La Tercera via, el municipalisme com a base”, pren forma en diversos pobles de la comarca abans de l’congrés de Ciutadans, entre els afiliats que es presenten es troben regidors de municipis com Xest, Benetússer o Picanya; i coordinadors de Ciutadans a Godelleta o Paiporta.
Aquesta setmana s’ha fet la setena reunió quinzenal de preparació de l’congrés dels integrants de la mateixa, que han volgut «deixar clara la postura de la” tercera via, el municipalisme com a base “i que no ens encasellin amb uns o altres, som neutrals, i no estem en contra de ningú ni de res, és molt important recalcar que estem per ajudar el nostre partit a sortir d’aquesta situació excepcional i reforçats », com han explicat.
«Som les bases, els afiliats, els coordinadors, secretaris i regidors de multitud de pobles i ciutats de tota la província que volem tenir un partit basat en el diàleg, en el creixement i en el bé comú, un partit on es consensuïn idees i actuacions, no guerres entre famílies, som la veu de tots aquells que han anat porta per porta, cara a cara parlant amb tots els veïns dels nostres poble i ciutat donant la veu del que pretenien ser Ciutadans. Pensem que hi hauran més encerts si compten amb l’opinió de les bases locals per això s’ha format “Tercera via, municipalisme com a base”. Som part de la solució perquè el partit surti amb impuls local i creiem en un projecte de centre en el qual cabem tots, en què el diàleg i la participació està per sobre dels seients ».
«Som aquests ciutadans que sense haver estat mai en política ens vam llançar a la piscina perquè creiem que hi ha maneres diferents de fer-la, on té cabuda un partit de centre el qual dialoga amb els dos partits grans d’Espanya, que eviti els extrems i populismes que estan proliferant en l’actualitat », han afegit fonts del corrent.
«Per tot això creiem que una major participació de les bases, el talent, la meritocràcia interna pot ser clau en la regeneració de el partit, i per a això hem de seure a parlar, tots i quan diem tots som tots, avui som més de dos mil regidors a tot Espanya, i volem ser més en les pròximes eleccions, volem seguir creixent com a família, com a partit ».
«Creiem que és important la pròpia estructura de el partit com el cap d’ell. Siguem clars, per avançar cal renovar, cal créixer, cal deixar els orgulls de banda i fer bé sense mirar a qui, sabem que es poden, sabem que no està tot perdut, aconseguim o no compromissaris, cal venir a servir no a servir-se, cal ser constructius i utilitzar el sentit comú », han finalitzat des del corrent” Tercera via, el municipalisme com a base “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*