La UD Iàtova femení busca superar a la Muntanya Sió, els seus immediates seguidores; i el CD Xest es desplaça fins a Quart de Poblet

El CD Cheste femenino visita L'Eliana. Foto: Guillermo rodríguez.
El CD Cheste femenino visita L'Eliana. Foto: Guillermo rodríguez.

Post també disponible en: Castellano

La UD Iàtova femení de Borja va empatar a casa aquest cap de setmana, i això que l’equip va començar posant-se per davant en el minut 42 gràcies a Glòria García, però la segona part els va noquejar totalment després d’una mala jugada i una altra pitjor decisió arbitral.

I és que portant només 10 minuts de la segona part, les de Camporrobles van aconseguir empatar, i en el gruix de la resta de partit, conforme anaven passant els minuts semblava estar més a prop el gol yatovero, però la decisió arbitral va fer que l’Alba es fos abans als vestidors, de manera que es van quedar amb una menys els últims minuts i res van poder fer per remuntar i treure la victòria, sumant 16 punts com novena.

Aquesta setmana el seu pròxim rival és la Muntanya Sió, immediata seguidores per sota de les de l’Hoya; que d’altra banda juguen a casa, així que no només caldrà guanyar per posar-se a la zona de dalt, sinó també perquè les rivals no s’acostin i afegir més punts que separin unes de les altres.

Finalment, el CD Xest després de no haver disputat el partit la setmana passada davant del Riba-roja, les de Marian se les han de veure contra Quart de Poblet, rivals molt complicades. Terceres davant setenes, i la seva mentalitat i objectiu ha de ser superar-les aquesta jornada i així bé avançar o bé ficar canya a les de Marítim pel sisè lloc i poc a poc demostrar que mereixen estar més amunt, ara de moment estan amb 26 punts . Informa Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*