La Universitat de València organitza una Jornada comarcal sobre economia social i sostenible per a Requena-Utiel

Post també disponible en: Castellano

El dia 20 d’este mes d’octubre, de 10 a 14 hores, tindrà lloc, per a la comarca Requena-Utiel, la Jornada d’Economia Social i Sostenible. Versarà sobre l’economia social i sostenible, com a garant de progrés econòmic i social en àmbit local: generació de riquesa, desenrotllament rural, utilitat social, objectius de desenrotllament sostenible-ODS, cohesió social i territorial, innovació digital i economia circular, entre altres temes.

L’activitat està emmarcada dins del II Cicle jornades sobre emprendimiento i economia social i sostenible organitzades per la Universitat de València a través del seu projecte Aula Empresocial, amb finançament de l’àrea de Cooperació Municipal de la Diputació de València i col·laboració del Servici de Desenrotllament Local de Divalterra , la Mancomunitat El Teix i l’Ajuntament de Requena.

La sessió, que es realitzarà de forma online, va dirigida per ADL (Agents de Desenvolupament Local), resta de personal tècnic municipal, persones emprenedores, empreses, col·lectius interessats en cooperativisme i economia sostenible, docents o alumnat dels últims cursos d’instituts de educació secundària i públic en general.
La jornada començarà amb 2 ponències d’experts seleccionats per la Universitat de València que exposaran les principals línies de treball a tenir en compte en matèria d’economia social i sostenible, com a garant de progrés econòmic i social en l’àmbit local.

A continuació tindrà lloc una taula d’experiències per a mostrar bones pràctiques en la matèria que estan funcionant en els seus respectius territoris, en la que participaran representants de les següents empreses i entitats: La Crisopa Coop. V., Escola Rural d’Emprendimiento Social i Koopera.

L’activitat és gratuïta, i requerix inscripció prèvia a través de la web: http://esdeveniments.uv.es/46968/detail/2o-cicle-conferencies-aula-empre…

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*