La Universitat Politècnica de València suspén les classes presencials per a evitar un contagi massiu

Post també disponible en: Castellano

La UPV passa a online tota la formació dels títols del campus de Vera

Fins al moment, els resultats que es van coneixent de les proves PCR realitzades el divendres 2 d’octubre tiren un alt nivell de positius

Amb l’objectiu d’evitar la propagació dels contagis, s’ha decidit esta mesura només per al campus de Vera i a partir de hui 5 d’octubre

Com és sabut, el passat divendres 2 d’octubre, es van realitzar proves PCR massives després de detectar una sèrie de contagis de COVID-19 a estudiants de la Universitat Politècnica de València relacionats amb el Galileu Galilei, el col·legi major de gestió privada que està ubicat a al campus de Vera.

Fins al moment, els resultats que es van coneixent d’aquestes proves PCR llancen un alt nivell de positius, el que ha de conduir a les autoritats sanitàries a ampliar el rastreig de contactes propers.

Per això, d’acord amb les autoritats sanitàries amb què la UPV està en contínua comunicació i amb l’objectiu d’evitar la propagació dels contagis, s’ha decidit que, a partir d’avui 5 d’octubre, la docència de totes les titulacions de grau, màster universitari i doctorat de campus de Vera passe a manera online.

Aquesta modalitat de docència a distància es mantindrà mentres es facen rastrejos, es determini l’abast dels contagis i fins que les autoritats sanitàries indiquen una altra situació. La resta d’activitats de campus es mantenen amb normalitat.

Des del Vicerectorat d’Alumnat, Cultura i Esport, es demana als estudiants que estiguen atents a les comunicacions que des de la UPV o des dels centres es vagen emetent referent a això i, sobretot, que mantinguen totes les precaucions possibles (distància, mascareta i higiene de mans) per evitar contagis.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*