La UPCCA de Xest reforça el seu programa de prevenció escolar amb motiu de les Festes de la Verema

Durante el homenaje se ha hecho entrega de distinciones a agentes que han cumplido con actuaciones destacadas en este año, así como a los vecinos y vecinas que han contribuido a mejorar la convivencia en l’Eliana.
Durante el homenaje se ha hecho entrega de distinciones a agentes que han cumplido con actuaciones destacadas en este año, así como a los vecinos y vecinas que han contribuido a mejorar la convivencia en l’Eliana.

Post també disponible en: Castellano

Uno de los mensajes en las redes sociales municipales.
Un dels missatges a les xarxes socials municipals.

Des de la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives (UPCCA) i la regidoria de Sanitat s’ha reprès el programa de prevenció escolar que es realitza cada curs en els centres educatius de Xest: CEIP Francisco Giner dels Rius, CEIP Ana Lluch, CEIP Vicente Blasco Ibáñez, col·legi Sant Josep de la Muntanya, IES Ricardo Marín i CEE Mare de Déu de l’Esperança.

“Com cada any, realitzarem sessions educatives de prevenció de drogodependències, així com sobre qualsevol tipus de conducta addictiva comportamental, relacionades amb els mòbils, les xarxes socials, les apostes esportives, els videojocs, etcètera”, explica Sara Arjona, responsable de la UPCCA. “Especialment en el mes d’octubre, coincidint amb les festes locals, en les que s’ha observat un consum abusiu d’alcohol i drogues per part dels nostres i les nostres joves, es faran sessions de prevenció i tallers de sensibilització adreçats a tot l’alumnat adolescent , treballant a l’aula la campanya comunitària # YoNoLaLío, amb l’objectiu que els i les joves reflexionin i coneguin les recomanacions i consells per gaudir d’unes festes de manera saludable “.

En aquesta línia, la campanya es farà extensible a tota la població, a través de missatges en les xarxes socials municipals, que s’aniran publicant durant els dies de festes, especialment coincidint amb el concurs de disfresses i la festa de les paelles, “ja que són els actes en què el consum abusiu d’alcohol i altres drogues és més gran “, apunta Arjona.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*