La vicepresidenta de la Generalitat, Susana Camarero, diputats del congrés i senadors visiten Utiel en el dia de la rebuda a la seua patrona

Post també disponible en: Castellano

La vicepresidenta segona i Consellera de Serveis Socials ha destacat la importància d’enfortir la cooperació entre administracions per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans

La vicepresidenta segona de la Generalitat Valenciana i Consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero participa aquesta vesprada en els emotius actes d’aquest 6 de setembre, un dels dies més importants de la Fira i Festes d’Utiel, amb la baixada en romeria i la rebuda a la seua patrona, la Santíssima Verge del Remei.

La vicepresidenta segona del Consell ha signat en el llibre d’honor de l’Ajuntament d’Utiel, acompanyada de l’alcalde d’Utiel, Ricardo Gabaldón, i representants del Congrés, Senat i corporació municipal. 

La Consellera de Serveis Socials, Susana Camarero ha manifestat el compromís del Consell per a millorar la col·laboració i cooperació entre de les administracions, per a conéixer de prop les demandes ciutadanes especialment en matèria social i millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes d’Utiel.

L’alcalde d’Utiel ha mostrat el seu agraïment a la vicepresidenta per compartir amb els utielanos un dels actes més especials de les seues festes patronals i mostrar especial interés per conéixer de primera mà les necessitats dels utielanos.

També han assistit com a diputats del Congrés Fernando de Rosa, Ànima Elvira Alfonso i Esperanza Reynal així com la senadora Estela del Carmen Darocas i el senador Luis Javier Santamaría.

A més de la representació institucional de l’administració autonòmica i provincial també han assistit alcaldes de diferents municipis de la comarca. 

Després de l’acte protocol·lari en el consistori utielano, membres de la corporació juntament amb la Reina i Dames de la Fira, autoritats i convidats, s’han dirigit a l’Església de Santa Ana per a iniciar la comitiva amb el trasllat de trons cap a la Tauleta d’Utiel, on a les 21 hores es rebrà a la Santíssima Verge del Remei. 

Entre les reconegudes personalitats que assistiran a l’emotiu i esperada rebuda es trobarà Máxim Horta, escriptor i periodista utielano, que professa especial devoció a la patrona d’Utiel.

L’acte de rebuda de La nostra Senyora del Remei estarà presidit per l’Excm. i Rvmo Sr. Cardenal Sr. Antonio Cañizares Llovera, Arquebisbe de València i fill predilecte d’Utiel,  el rector i vicari d’Utiel , sacerdots fills d’Utiel, i la participació de les. Cambreres, Majordoms i Majordomes de La nostra Senyora del Remei, Reina i Dames d’Honor de la Fira i Festes 2023, components de la Junta Directiva de la Real Confraria de La nostra Senyora del Remei i autoritats eclesiàstiques i civils.

Una vegada realitzat el trasllat de trons, a la seua arribada a la Tauleta, es dispararà un Castell de Focs Artificials per a després dirigir-se pels principals carrers d’Utiel cap a l’Església de Santa Ana on la imatge de la patrona d’Utiel romandrà fins al 29 d’octubre, dia en què tornarà en romeria a la seua Ermita.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*