La XIX edició de la Fira «El Primer Tall de la Mel» es desenvolupa a Ayora durant tot el cap de setmana

La fira que s'inaugura avui a la Plaça de la Glorieta.

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament d’Ayora inaugura el seu fira El Primer Tall de la Mel (XIX edició), esdeveniment que es desenvoluparà durant tot el cap de setmana (11 al 13 d’octubre)
 La fira que s’inaugura avui a la Plaça de la Glorieta està plenament consolidada com una fira de referència tant apícola, gastronòmica, turística i cultural, estant declarada d’Interès Turístic Autonòmic per la Generalitat Valenciana.
 En ella podran gaudir d’un dels majors atractius de la fira i únic en aquest tipus d’esdeveniments: les demostracions en viu de tall de mel amb la seva posterior degustació de mel acabada de tallar de la bresca.
 Aquesta fira té com a finalitat promocionar l’economia local, a través d’un dels productes més representatius de la població com és la mel, que es reflecteix en diferents sectors de la població com el comerç, la indústria, l’agricultura, el turisme, la cultura i la gastronomia.
 Amb aquesta XIX edició, confirmem una vegada més l’estabilitat i l’envergadura que ha adquirit amb el pas dels anys.
 Compta amb el suport institucional d’entitats com la Generalitat Valenciana i la Diputació de València a través del seu Patronat de Turisme “València Turisme”. A més, El Primer Tall de la Mel ha obtingut la declaració de Festa d’Interès Turístic Autonòmic per la Generalitat Valenciana, el que implica i posa de manifest la importància i rellevància d’aquest esdeveniment, tant per a la localitat d’Aiora com per a la Comunitat Valenciana.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*