La XVI edició de la Biennal de Música de Bunyol està molt a la vora

Post també disponible en: Castellano

Des del pròxim 18 de juny i, fins al 12 d’agost, buñoleras, buñoleros i visitants, podran gaudir de nombrosos actes pensats per a públic de totes les edats; encara que dies previs hauran actes de fi de curs del Conservatori de Música “Sant Rafael” i de l’IES de Bunyol on els Joves Talents seran els protagonistes. 

Després de dos anys d’aturada, per la situació sanitària, la Regidoria de Cultura de Bunyol, ha volgut fer una programació molt completa, que no deixarà indiferent a ningú. Per aquest motiu, s’ha dividit en tres parts: prebiennal, Biennal i postbiennal. 

La prebiennal començarà el dissabte 16 de juny fins al 9 de juliol. La Biennal s’inaugurarà el 9 de juliol amb el CIM “L’Harmònica”; i es clausurarà amb l’SM “L’Artística” el 24 de Juliol.

La postbiennal tindrà lloc des del 24 de juliol fins al 12 d’agost. La XVI Biennal comptarà amb concerts, cursos, tallers i activitats. Destacar l’I Fòrum Iberoamericà de Música de Vent, on importants personalitats de la Música, s’acostaran a la localitat del 6 al 10 de juliol amb l’objectiu d’intercanviar experiències i traçar un nou paradigma referent a la música de vent a Llatinoamèrica. Músics i músiques de tota la Comunitat podran aprofitar l’oportunitat d’assistir a les ponències dels millors professors i directors de l’àmbit Llatinoamericà.

La presentació oficial de la Biennal serà el 18 de juny a les 12h a la Sala del Mercat de la localitat, on s’ampliarà tota la informació i, a la qual es convida a la ciutadania a assistir per a no perdre’s res d’una edició molt completa i especial.

Mireia Parla, edil de Cultura de Bunyol confirma: “portem mesos treballant, rebent propostes i quadrant la programació del que serà una edició pensada per a tod@s. Enguany hem volgut tornar als inicis de la Biennal, encara que innovant en alguna de les activitats. No volem que ningú es quede a la seua casa, per això la programació és molt àmplia, amb diferents horaris i llocs, perquè tot el poble de Bunyol i visitants, puguen acostar-se a gaudir d’una Biennal carregada de música, emoció, sentiments i novetats. Sent la música”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*