L’Agrupació d’Electors Votem Bunyol se suma i dóna suport a la plataforma ciutadana «Màs Bunyol»

La Agrupación de Electores Votamos Buñol se suma y apoya a la plataforma ciudadana «Màs Buñol».
La Agrupación de Electores Votamos Buñol se suma y apoya a la plataforma ciudadana «Màs Buñol».

Post també disponible en: Castellano

La Agrupación de Electores Votamos Buñol se suma y apoya a la plataforma ciudadana «Màs Buñol».
L’Agrupació d’Electors Votem Bunyol se suma i dóna suport a la plataforma ciutadana «Màs Bunyol».

Està impulsada pel regidor Alejandro Agustina i concorrerà a les properes municipals

«Entenem molt bé a qui no vol saber res de política, hem estat i som desencantats també, però és hora de canviar de veritat la manera de fer política. Ens hem compromès amb Màs Bunyol, ens sumem als Ajuntaments del Canvi (el Més Madrid de Carmena i Íñigo és el nostre referent i com no els partits progressistes que esperem donin el seu suport com nosaltres a la Plataforma). Volem aconseguir que se sumin persones, partits i col·lectius amb un programa clar, sense xerrameca, volem, com fins ara, parlar amb els fets», així s’han manifestat des de l’Agrupació d’Electors Vam votar Bunyol, que aquestes emana han anunciat que se sumen i donen suport a la Plataforma Ciutadana Màs Bunyol.

«Tot el treball realitzat durant aquests anys en les regidories de les que hem estat responsables, a través del nostre regidor i tinent-alcalde Alejandro Agustina Cárcel, us ho explicarem minuciosament durant tota la campanya, perquè cadascú jutgi i actuï en conseqüència», han afegit des Votem Bunyol.

«No us explicarem milongues, ni anem a prometre amb paraules grandiloqüents. Com hem fet sempre, farem el nostre treball polític amb la major honestedat, amb equip i esforç».

«Hem aconseguit millorar moltes coses aquests anys. Tot i així falta el més difícil: transformar el model productiu de Bunyol per al seu desenvolupament econòmic i la creació d’ocupació de qualitat entre altres assumptes».

«Quatre anys a l’Ajuntament de Bunyol -han explicat des Votem Buñol- ens han ajudat a observar pacientment i analitzar cadascun dels problemes que té la pròpia organització de la nostra institució i les dificultats que té Bunyol per al seu desenvolupament».

«Ara és el moment de seguir posant en pràctica tot allò que hem analitzat durant anys, és hora de gestionar molt millor i per això es necessita la intel·ligència col·lectiva i el suport de les persones que desitgen que Bunyol tingui l’esplendor que mereix en totes les seves àrees públiques ».

«Per aconseguir tot això només calen tres coses: el suport dels votants, la participació ciutadana en les decisions socials, polítiques i econòmiques i persones capaces de planificar des del coneixement per gestionar bé els diners de tots. Només depenem del vot, la resta, les eines participatives i un gran equip, ja el tenim ».

«Suport sense fissures»

Des de l’Assemblea de l’Agrupació d’Electors Votem Bunyol han assegurant que la «millor eina i que recolzarem sense fissures és: Màs Bunyol. Volem que participis amb nosaltres, Bunyol ho necessita molt, més del que en general s’imagina. No sobra ningú, perquè la feina que cal fer és molt important, tant, que d’ell dependrà el nostre present i el futur dels nostres fills, una qüestió que porta massa anys sent preocupant».

«La intel·ligència i el coneixement de tots suma més, molt més, aquesta és la nostra gran riquesa i així volem treballar pel nostre poble. És important participar on cadascú val el mateix. Suma’t a Màs Bunyol perquè Bunyol mereix més, molt més», han finalitzat des de l’Agrupació d’Electors Votem Bunyol.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*