Les pel·lícules ‘La Vida dels altres’ i ‘Missing’, protagonistes del cicle de cinema del PSOE de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Durant aquest mes de febrer, l’agrupació socialista de Bunyol ha portat endavant la projecció de dues pel·lícules de marcat caràcter polític. El passat 13 de febrer s’obria aquest cicle amb ‘La Vida dels altres’, de Florian Henckel Von Dannersmarck. Pel·lícula de 2006 i que es va emportar l’Óscar a la millor pel·lícula estrangera.

El film tracta de la decadència de l’extinta República Democràtica d’Alemanya a mitjan 80 i la seva enorme obsessió, pel control de tots els seus ciutadans, perquè el règim totalitari no s’ensorrés. Per la seua part el diumenge passat, va ser el torn per a ‘Missing’; pel·lícula de Costa Gavras de 1982, que també va rebre un Óscar, en aquesta ocasió al millor guió adaptat. El llargmetratge tracta sobre el cop d’estat que es va produir a Salvador Allèn a Xile, en 1973.

Per a la presentació d’aquests actes duts a terme en la seu del PSOE de Bunyol, els socialistes van comptar amb Natxo Almela; cinèfil empedreït i que té experiència en la presentació de cinema compromès i de denúncia social.

Des dels socialistes de Bunyol agraeixen el bon acolliment que ha tingut aquest cicle de cinema, entre els militants i simpatitzants del partit i esperen que amb la finalitat de la sisena ona en poques setmanes, a poc a poc es puguin anar celebrant més activitats i recuperar la vida social de l’agrupació a nivells anteriors a la pandèmia.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*