L’Ajuntament d’Alboraig desenvolupa el Pla de participació ciutadana en col·laboració amb les associacions locals

Los días 19, 20 y 22 de diciembre se han programado actividades y talleres desarrollar el “Plan de Participación y Transparencia para las asociaciones”.
Los días 19, 20 y 22 de diciembre se han programado actividades y talleres desarrollar el “Plan de Participación y Transparencia para las asociaciones”.

Post també disponible en: Castellano

Els dies 19, 20 i 22 de desembre s’han programat activitats i tallers desenvolupar el “Pla de Participació i Transparència per a les associacions”
Aquest “Pla de Participació i Transparència per a les associacions” d’Alborache està subvencionat per la Diputació de València amb 10.000 euros


L’Ajuntament d’Alboraig ha programat per les anys pròxims dies accions de desenvolupament de el Pla de Participació i Transparència per a les associacions, elaborat amb el finançament de la Diputació de València i la col·laboració de l’Agència de Desenvolupament Comarcal de la Mancomunitat de la Foia de Buñol- Chiva. Amb aquest Pla l’Ajuntament impulsa la participació de les associacions en la gestió municipal.
Aquest projecte ha obtingut la segona millor puntuació entre les presentades a la convocatòria de subvencions de la Diputació de València, i rep un finançament total de 10.000 euros.
Per informar als veïns i veïnes de com participar en els programes municipals a través de les associacions l’Ajuntament d’Alborache ha organitzat diversos tallers, en els que recollirà informació sobre opinions i interessos.
L’assistència als tallers és lliure i gratuïta.

PROPERES ACTIVITATS

Jornades de portes obertes. Presentació Ruta de les Associacions. Dijous, 19 de desembre de 2019. 12:00 hores. Sala d’actes de l’Ajuntament d’Alborache.
Taller. Formes de participació ciutadana amb noves tecnologies. Dijous, 19 de desembre de 2019. 18:00 hores. Sala d’actes de l’Ajuntament d’Alborache.
Jornades de portes obertes. Presentació Ruta de les Associacions. Divendres, 20 de desembre de 2019. 12:00 hores. Sala d’actes de l’Ajuntament d’Alborache
Taller. Presentació App i Ruta de les Associacions. Diumenge, 22 de desembre de 2019. 11:00 hores. Zona recreativa Ruta dels Molins.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*