Fotogaleria: Xest dóna la benvinguda al Nadal amb una festa infantil

Cheste da la bienvenida a la Navidad con una fiesta infantil.
Cheste da la bienvenida a la Navidad con una fiesta infantil.

Post també disponible en: Castellano

Dissabte passat, 14 de desembre, Xest va celebrar l’arribada del Nadal amb una festa infantil que va reunir desenes de famílies a la plaça Doctor Cajal.
Des de les deu del matí Pare Noel va traslladar l’acollidor saló de casa a la plaça, on va rebre les cartes que els nens i les nenes li havien escrit en un taller contigu a càrrec de dos elfs amics. Els petits i les petites també van pintar unes boles nadalenques en les que van escriure els seus desitjos per a aquestes festes i que van penjar al voltant de l’arbre que adorna el centre de la plaça.
“La festa d’avui és per donar-li la benvinguda al Nadal, en què crec que els protagonistes són els nens i les nenes, per això en aquestes dates hi ha una demanda d’activitats infantils i familiars, ja que ells i elles són els que més les gaudeixen “, assenyalava el regidor de Festes, Raúl Mota.” Ja hi ha tota la població decorada i amb els llums i les activitats nadalenques continuen amb la Sant Silvestre i amb la Festa de Cap d’Any “.
A més, a les dotze va començar un espectacle a càrrec de dos artistes de la companyia La Finestra Nou Circ que van explicar una divertida història d’amor a través de el teatre, el mim, la dansa i el circ i van arrencar rialles i expressions d’admiració entre el públic .

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*