L’Ajuntament de Benaguasil comença a instal·lar la nova gespa artificial del camp de futbol 8

Post també disponible en: Castellano

La gespa artificial que es col·locarà en el Poliesportiu complirà amb les especificacions tècniques d’alta competició.

El projecte de millora i renovació de la gespa compta amb una inversió de 67.770 euros.

L’Ajuntament de Benaguasil ha començat els treballs de substitució del paviment de gespa artificial d’última generació i millora de l’accessibilitat del camp de futbol 8 del Poliesportiu Municipal.

Els treballs, impulsats per la Regidoria d’Esports, responen a l’estat de desgast i deterioració de la gespa per l’intens ús esportiu registrat durant els 15 anys d’antiguitat de la gespa tapís.

L’actuació consisteix en el desmuntatge i neteja de les reixetes laterals i dels canalons de desguàs, la retirada i apilament d’equipament esportiu (porteries, xarxes i elements de la instal·lació de reg) per a la seua posterior reposició, extracció de la gespa artificial i col·locació de la nova gespa d’alta competició que garantisca una superfície de joc en condicions adequades. 
Paral·lelament l’actuació també inclou l’eliminació dels escalons d’accés a aquesta instal·lació esportiva i l’execució d’una rampa que facilite l’accessibilitat al terreny de joc, a més d’una zona per a tecnificació i calfament.

L’alcalde juntament amb el regidor d’Esports, ha visitat l’evolució dels treballs de substitució de la gespa artificial del camp de futbol que permetrà als equips de futbol en totes les seues categories i als aficionats, garantir l’adequat rendiment esportiu, evitant lesions i millorant les prestacions del camp en el seu conjunt.

Així mateix l’edil ha destacat el compromís de l’Ajuntament amb l’esport local i ha insistit en la necessitat de “continuar avançant en la modernització i millora de les instal·lacions esportives de Benaguasil”.
Els treballs tindran un termini d’execució d’un mes, i durant aquest temps, els entrenaments dels equips de l’Escoles de Futbol de traslladaran al camp de futbol 11.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*