L’ajuntament de Benaguasil organitza l’esdeveniment “L’impacte de la política de cohesió en municipis xicotets”

Post també disponible en: Castellano

L’esdeveniment, que se celebrarà en el marc de la Setmana Europea de les Regions, tindrà lloc el dimecres 19 d’octubre en format en línia. 

Els municipis debatran sobre la importància dels fons europeus per al seu desenvolupament 

Es comptaran les experiències dels municipis de Benaguasil, Guardistallo (Itàlia) i Botosani (Romania) 

L’Ajuntament de Benaguasil organitza, aquest dimecres 19 d’octubre de 11,00 h a 13,00 h, l’esdeveniment en línia “L’impacte de la política de cohesió en municipis xicotets”. La trobada es desenvolupa en el marc de la Setmana Europea de les Regions i les Ciutats, que enguany té com a lema “Nous reptes per a la cohesió d’Europa”, prestant especial atenció al paper que exerceix la política de cohesió en la recuperació sostenible d’Europa.

El webinario servirà per a abordar el desenvolupament que han experimentat les regions gràcies a la seua integració en la política de cohesió de la UE. En aquest sentit, els representants dels municipis de Benaguasil, Guardistallo (Itàlia) i Botosani (Romania) debatran sobre la importància d’accedir als fons europeus per al seu desenvolupament en l’àmbit de la política de cohesió, que hui cobra especial rellevància per a fer front a les conseqüències de l’actual crisi històrica i per a reduir les disparitats a Europa.

Tres panells

Amb un format de tres panells moderats per Juan Manuel Revuelta, CEO de Finnova, l’esdeveniment serà introduït per Ximo Segarra, alcalde de Benaguasil i per Gustavo López Cutillas, membre de la Comissió de Cohesió Territorial del Comité de les Regions, qui explicarà la política de cohesió des de la seua posició en la institució europea. Després d’això, se celebrarà un panell sobre fons europeus a càrrec de Juan Viesca, Director de Fons Europeus en la Fundació Finnova. 
L’esdeveniment conclourà amb un panell sobre “El paper de les regions i la importància d’aconseguir un desenvolupament conjunt, específicament per a Benaguasil i els municipis”, en el qual prendran la paraula Stephane Soriano Gómez, Regidor de Govern Obert, Comunicació, Modernització Administrativa i Projectes Europeus de l’Ajuntament de Benaguasil; Sandro Ceccarelli, Alcalde de Guardistallo (municipi soci de Benaguasil en el projecte d’agermanament rEU discovery), i *Iona Aconstantinesei, en representació del Municipi de Botosani (Romania).

L’esdeveniment podrà seguir-se via en línia registrant-se prèviament en aquest enllaç: https://www.eventbrite.es/e/entradas-sentir-benaguasil-the-impact-of-cohesion-policy-and-citizenship-on-small-m-411350830407 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*