L’Ajuntament de Benaguasil organitza una àmplia programació d’activitats per a gaudir del Nadal

Post també disponible en: Castellano

Propostes lúdiques, actes solidaris i esdeveniments nadalencs conformen la programació organitzada des del Consistori per a aquestes dates.

Amb motiu del Nadal l’Ajuntament de Benaguasil ha preparat un complet programa d’actes i activitats per al mes de desembre i principis de gener de 2022, on no faltaran propostes lúdiques, actes solidaris i esdeveniments nadalencs.
Al costat d’activitats fortes com el mercat nadalenc, la Sant Silvestre, o la Cavalcada de Reis, la programació inclou com a novetat una fira infantil i familiar en l’Avinguda de Montiel del 4 al 9 de gener, un concurs de pesebres i la celebració de la Tardevieja.
El tret d’eixida al programa nadalenc serà el mercat de Nadal que durant els dies 17, 18 i 19 de desembre s’instal·larà en la Plaça Major i en què comptarà amb llocs d’artesania, productes locals, dolços, regals i articles nadalencs, a més de nombrosos espectacles i tallers.
La cara més solidària arribarà el dissabte 26 amb la tradicional Sant Silvestre, una carrera solidària organitzada per Corredors Anònims Vicente Castillo amb la col·laboració de l’Ajuntament i de Càritas. 
Una excussió a la neu el 27 de desembre i els concerts de Nadal de la Banda Simfònica i de la Jove Orquestra els dies 28 i 29 són unes altres de les activitats que es realitzaran. 
L’arribada de l’Any Nou donarà pas a la Fira de Reis que els dies 3 i 4 de gener s’instal·larà en el centre multifuncional BClub amb inflables i tallers per al públic infantil, sent els dies 2, 3 i 4 de gener quan els patges dels Reis Mags d’Orient estiguen en la Plaça per a la recollida de cartes dels xiquets i xiquetes del municipi.
El moment més especial del Nadal per als més xicotets serà el dia 5 de gener amb l’arribada de Melchor, Gaspar i Baltasar a Benaguasil per a participar en el recorregut de Reis pels carrers del municipi, repartint màgia i il·lusió a xicotets i majors. 
Des de l’Ajuntament han destacat l’esforç realitzat per a dur a terme aquesta programació amb l’objectiu que els més xicotets gaudisquen amb la mateixa il·lusió que altres anys, d’aquestes festes tan emblemàtiques i tradicionals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*