L’ajuntament de Benaguasil participarà aquest 2022 en quatre nous projectes europeus

Post també disponible en: Castellano

Benaguasil liderarà un projecte europeu i participarà com a soci en altres tres

Aquests projectes europeus estan relacionats amb la política europea, l’ocupació juvenil, la solidaritat transfronterera, la formació, la digitalització de l’agricultura i la creació d’ocupació en el sector

L’ajuntament de Benaguasil continua sumant experiències en aquest any 2022 en liderar un projecte europeu sobre joventut i participar com a soci en altres tres projectes a nivell europeu. Amb això, el municipi demostra el seu interès en assumptes europeus al mateix temps que pretén centrar-se en les necessitats i formació de la ciutadania.
Aquestes iniciatives se centren en l’acostament a les polítiques europees, la socialització i solidaritat entre països europeus, la digitalització i immersió dels més joves en el sector de l’agricultura, així com la formació davant futures crisis i emergències.
BRIDGE2030, un acostament a la política europea per als joves
El projecte BRIDGE2030, cofinançat per la Unió Europea, en el marc de les Activitats de Participació Juvenil del Programa Erasmus+ està liderat per l’ajuntament de Benaguasil i pretén acostar l’Agenda 2030 a la joventut d’aquest municipi valencià. Per a això, es realitzaran diverses activitats encaminades a debatre sobre el futur que desitgen per al seu municipi juntament amb experts i prenedors de decisions a nivell local, regional, nacional i europeu.
Al mateix temps, BRIDGE2030 té com a objectiu implicar la joventut en la vida política del municipi per a crear un Consell de la Joventut o una organització juvenil que promogui activitats que defensin els drets i objectius dels joves de la zona.
Aquesta iniciativa tindrà la seva primera activitat al febrer i durarà 6 mesos. Al seu torn, compta amb un pressupost total d’uns 16.000 euros integrat sota el paraigua de les Activitats de Participació Juvenil del Programa Erasmus+.
REU-discovery, socialització entre la joventut
Benaguasil participarà també com a soci en el projecte REU-discovery, en el marc de les convocatòries Town Twinning del Programa Ciutadans, Igualtat, Drets i Valors al costat d’altres organitzacions de la UE. La finalitat d’aquest és recuperar processos de solidaritat i socialització entre els països europeus que es van detenir durant els últims anys a causa de la pandèmia. Així, se centrarà en els joves que van perdre oportunitats d’aprendre amb els seus companys i de millorar habilitats laborals per a brindar-los la possibilitat d’entaular un diàleg directe amb altres companys de països de la Unió Europea com Itàlia, Portugal, Espanya i Croàcia.
Aquesta iniciativa compta amb un pressupost de 23.255 euros i tindrà una durada de 12 mesos.
SET-OFF, preparació contra futures crisi Altra de les iniciatives en les quals participa el municipi com a soci és SET-OFF, dins de la convocatòria Associacions per a la Cooperació en Formació Professional en col·laboració amb altres països com Grècia, Bèlgica, Macedònia del Nord i Espanya La seva intenció és millorar la preparació i seguretat ocupacional del Personal de Protecció Civil tant públic com privat contra futures crisis i emergències mitjançant el desenvolupament d’un innovador pla d’estudis de capacitació en línia basat en un model de simulació provat i implementat amb èxit combinat amb els últims coneixements científics, així com en una anàlisi integral de necessitats.
La iniciativa arrencarà pròximament amb un pressupost de 312.300 euros i una durada de 36 mesos.
Smart and Digital Agriculture, digitalització del sector
Dins de la convocatòria Associacions per a la Cooperació en Formació Professional, el municipi valencià participarà com a soci en el projecte Smart and Digital Agriculture al costat d’institucions internacionals de Bèlgica, Bulgària, Macedònia, Espanya i Turquia per a prevenir la desocupació juvenil secundant nous llocs en el sector de l’agricultura mitjançant l’ús i estudi de plantes medicinals i aromàtiques d’alt valor afegit.
D’aquesta manera, l’objecte d’aquesta idea és crear una consciència contra les activitats agrícoles inconscients, fer costat a la digitalització del sector i desenvolupar pràctiques agrícoles virtuals intel·ligents, així com programes de capacitació.
La Fundació Finnova, en col·laboració amb l’Ajuntament de Benaguasil, fa costat al municipi en la seva participació en aquesta mena de projectes europeus.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*