L’Ajuntament de Benaguasil se suma a la celebració del Dia de les Biblioteques amb un ampli ventall d’activitats

Post també disponible en: Castellano

El programa inclou contacontes, tallers i un acte de reconeixement al lector més longeu i als més lectors.

Es desenvoluparan durant tot el mes d’octubre i van dirigides a tots els públics.

L’Ajuntament de Benaguasil, a través de la regidoria de Cultura, ha preparat per a aquest mes d’octubre una sèrie d’activitats relacionades amb la lectura i els llibres per a celebrar el Dia Internacional de les Biblioteques, que se celebra el pròxim 24 d’octubre.
Les activitats han començat aquesta setmana per a commemorar la festivitat del 9 d’Octubre, en la qual els xiquets decoraran la biblioteca i pintaran dibuixos típics de la festivitat.
Les vesprades del 4, 18 i 25 d’octubre els més xicotets podran gaudir de les sessions de contacontes amb les quals fomentar la lectura.
La programació continuarà el dia 16 amb el Dia de les Escriptores, i el dia 23 amb l’homenatge al lector més longeu de la Biblioteca i el lliurament de premis a les persones més lectores de l’any en les categories adult, juvenil i infantil.
Per al 24, dia Internacional de les Biblioteques, s’han preparat tallers de marcapáginas i de bibliotecaris per un dia, dins del programa d’activitats de dinamització a la lectura.
El dia 27 la vesprada estarà dedicada al públic adult que en la reunió del club de lectura comentarà el llibre “Catedrals” de Claudia Piñeiro.
La programació finalitzarà els dies 30 i 31 amb activitats per a decorar la biblioteca amb motiu d’Halloween, realització d’un photocall terrorífic, i dibuixos relacionats amb aquesta festivitat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*